​Dezvăluiri surprinzătoare despre Regina Elisabeta. Channel 5 difuzează un documentar despre viaţa celor patru copii ai suveranei Marii Britanii, realizat de doi jurnalişti britanici. Cele mai recente detalii scoase la iveală sunt de-a dreptul sfâşietoare. E de notorietate că cel mai apropiat fiu de Regina Elisabeta este chiar Charles, moştenitorul ei. Însă, nimeni nu era la curent cu răceala cu care şi-a tratat regina Marii Britanii ceilalţi 3 copii. În documentarul respectiv, jurnalistul Jeremy Paxman aminteşte de un episod în care suverana a uitat de ziua de naştere a mezinului ei, Prinţul Edward, scrie Adevărul.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Kamara, scrisoare emoționantă pentru băiețelul său bolnav. La „Ferma”, concurenții nu au putut să țină legătura cu cei de acasă decât prin intermediul scrisorilor. Dacă unii au profitat de ocazie să le transmită gândurile și sentimentele acumulate pe parcursul conpetiției iubiților sau cu părinților, Kamara s-a gândit imediat la fiul lui, Leon, iar când a momentul scrisorilor a venit, acesta a așternut pe hârtie câteva rânduri emoționante pentru micuțul lui, care este bolnav, scrie Click.ro.

Alex Velea oferă 10.000 euro recompensă celui care îi găsește laptopul furat. lex Velea a anunțat că oferă 10.000 euro recompensă celui care îi înapoiază un laptop furat pe care se aflau mai multe piese și proiecte muzicale. Pe data de 10 februarie, Velea, alături de Lino Golden, Mario Fresh și Rashid trebuiau să lanseze albumul „10 din 10”. Însă evenimentul a fost amânat după ce laptop-ul pe care se aflau piesele și alte proiecte a fost furat, scrie Unica.

​Sora Deliei a dezvăluit ”când vine bebe”. Sora Deliei a aflat data când îl va aduce pe lume pe cel de-al doilea copil al familiei. Oana Matache nu mai are foarte mult de așteptat, nașterea fiind estimată de medicul obstetrician la jumătatea lunii martie. Evident, nu se poate determina cu exactitate data când va avea loc fericitul eveniment, dar computerul a calculat, pe baza datelor de la ecografie, posibila dată. Aceasta este 22 martie, a dezvăluit chiar Oana Matache pe rețelele de socializare, organizând chiar și un mic concurs printre fani, scrie Libertatea.

Ryan Adams, acuzat de abuz emoţional şi hărţuire sexuală. Ryan Adams (44 de ani) este acuzat de mai multe femei, printre care şi fosta lui soţie, cântăreaţa şi actriţa Mandy Moore (34 de ani), de abuz emoţional şi hărţuire sexuală, una dintre ele mărturisind că avea doar 14 ani atunci când a fost victima cântăreţului american. Cunoscutul cântăreţ Ryan Adams a fost acuzat de hărţuire sexuală şi abuz emoţional de şapte femei, inclusiv fosta lui soţie, actriţa şi cântăreaţa Mandy Moore, scrie Adevărul.