​Fostul soț al lui Meghan Markle s-a însurat. La două săptămâni după ce Meghan Markle s-a căsătorit cu Prințul Harry, Trevor Engelson s-a logodit cu aleasa inimii sale, Tracey Kurland, de profesie nutriționist, fiica milionarului american Stanford Kurland. Cei doi sunt împreună din 2017, iar zilele trecute au ajuns și în fața altarului. Dacă Meghan Markle și Trevor Engelson s-au căsătorit pe o plajă, în cadrul unui eveniment restrâns și simplu, iată că fiecare dintre ei a avut parte de o a doua ceremonie absolut diferită, conform Unica.

VedeteFoto: Colaj foto

George Clooney a câştigat 40.000.000 $ din reclame la cafea. De când e imaginea companiei producătoare de cafea Nespresso, George Clooney a câştigat 40 de milioane de dolari. Starului nu-i pasă că este criticat pentru că filmează reclame. Celebrul actor George Clooney (58 de ani) a ajuns la averea uriaşă de 500 de milioane de dolari. Însă starul, laureat cu premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar, în 2006, nu câştigă bani numai pentru rolurile din filme. Actorul, binecunoscut mai ales pentru prestaţia din serialul “Spitalul de urgenţă”, s-a ales cu câştiguri frumoase din reclamele pe care le-a făcut la cafea. El este imaginea companiei care produce cafeaua Nespresso în Europa şi în lumea întreagă, din 2006 până în prezent, potrivit Click.

Delia şi sora ei, complet nemachiate! "Nu ştiu cum e "statul" nostru la poză". Delia şi Oana seamănă incredibil de bine! Fără strop de machiaj şi cu zâmbetul pe buze, cele două au căpătat energie datorită cafelei şi s-au apucat să îşi facă poze, ceva total obişnuit, însă destul de rar avem ocazia să le vedem aşa, împreună. Oana Matache, sora Deliei, a devenit mămică pentru a doua oară în urmă cu aproape două luni şi de atunci, radiază de fericire! Deşi viaţa cu doi copii nu este deloc uşoară, frumoasa artistă îşi mai face timp şi pentru ea. "Simt că ieri am făcut botezul Jessicăi. Este o mare presiune pentru noi.”, relatează SpyNews.ro

Mario Fresh a dat-o de gol pe Alexia Eram. „Nu vrea să se mobilizeze și să învețe pentru școala de șoferi”. Mario Fresh a dat-o de gol pe iubita sa, Alexia Eram, fiica prezentatoarei de televiziune Andreea Esca. Acesta a dezvăluit că iubita sa nu are permis de conducere. „Am făcut şcoala. Mai trebuie să dau sala şi traseul”, a replicat Alexia Eram. „Fata asta e foarte conştiincioasă. Avem o relație de 3 ani, am prins-o din clasa a X-a. Tot timpul învăța. Nu aveai cum s-o scoţi din casă, Alexia învăța. De când a terminat liceul şi e la facultate în Londra, nu mai vrea să înveţe” a spus Mario Fresh, potrivit Libertatea.

Jennifer Lawrence, într-o rochie superbă la petrecerea ei de logodnă. Actrița de 28 de ani și logodnicul ei de 33 de ani, care este dealer de artă, au fost surprinși de paparazzi în timp ce se îndreptau spre locul evenimentului, din Manhattan. Jennifer a purtat, pentru această ocazie, o rochie L. Wells nude, de 2.300 de dolari, la care a asortat pantofi Casadei. În completarea look-ului, aceasta a ales bijuterii Fred Leighton și o gentuță Roger Vivier, scrie perfecte.ro.