Din păcate, medicii au făcut anunțul trist despre Mihai Constantinescu, după 105 zile de comă. Au trecut nu mai puțin de 105 zile de când îndrăgitul cântăreț Mihai Constantinescu se află internat la spitalul Floreasca, în comă, supravegheat de medici douăzeci și patru de ore din douăzeci și patru. Din păcate, potrivit surselor medicale, starea lui Mihai Constantinescu nu s-a îmbunătățit după aceste 105 zile de comă. Cântărețul nu a mișcat nici măcar un deget până acum. Un apropiat al lui Mihai Constantinescu a declarat că familia ”s-a împăcat cu situația”, scrie Cancan.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Taylor Swift, premiu pentru cel mai bun videoclip al anului. Ce mesaj transmite. “You Need To Calm Down” are un mesaj anti-homofobie şi, după ce s-a dezmeticit din şoc, artista a profitat de ocazie ca să se adreseze direct Casei Albe. Având nu mai puţin de 10 nominalizări, cântăreaţa de 29 de ani a şi interpretat 2 piese în cadrul galei. Un alt moment de vârf al serii a fost acela când cântăreaţa rap Missy Elliott a fost ovaţionată în picioare de public. Ea a fost recompensată cu Michael Jackson Video Vanguard Award pentru întreaga sa carieră, notează Știrile Pro TV.

Ruptura dintre ducii de Cambridge şi ducii de Sussex este oficială: motivul pentru care cuplurile regale nu vor mai lucra la aceeaşi fundaţie. Fundaţia Regală de Caritate a ducilor de Cambridge şi Sussex şi-a schimbat oficial numele, după ce prinţul Harry şi soţia sa, ducesa Meghan Markle, au părăsit Palatul Kensington de la Londra, pentru a se instala la Frogmore Cottage din Windsor. Această decizie a alimentat speculaţiile în presa britanică despre distanţarea celor doi fii ai prinţului Charles şi ai prinţesei Diana, mai ales după o presupusă neînţelegere între soţiile lor, conform Adevărul.

Cele mai spectaculoase apariții de la premiile VMA. MTV Video Music Awards este prilejul perfect pentru vedetele de peste ocean să strălucească în cele mai spectaculoase ținute. Evenimentul a avut loc aseară, în Newark, New Jersey. Taylor Swift și-a făcut apariția purtând un costum marca Lorraine Schwartz multicolor și niște cizme peste genunchi Christian Louboutin. În stilul caracteristic, Big Sean a purtat un compleu din catifea, completând look-ul cu ajutorul unei suprapuneri de lanțuri. „Guccify yourself”. Aceasta a fost și deviza lui Rick Ross în noaptea premiilor VMA. Având nu una, ci două piese semnate Alessandro Michele, ținuta nu a putut trece neobservată, scrie Verdict.

Zayn Malik este istorie! Gigi Hadid iubeşte din nou. Cine este musculosul care i-a furat inima. Gigi Hadid a avut un an dificil, din punct de vedere personal, după ce a pus capăt unei relaţii de patru ani pe care a avut-o cu fostul membru One Direction, Zayn Malik. Modelul a trecut de etapa în care se gândea la ce ar fi putut face pentru a-şi salva relaţia cu Zayn şi a decis să primească o altă persoană în viaţa sa. Este vorba despre Tyler Cameron, concurent în emisiunea Burlăciţa de peste Ocean. Gigi şi Tyler au fost văzuţi plimbându-se pe străzile din New York şi participând la petrecerea organizată de un prieten comun, potrivit Click.