​Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip dorm în paturi separate. Motivul? O tradiție ciudată. Lady Pamela Hicks, verișoara Prințului Philip, spune că este vorba doar despre o bizară tradiție nobiliară ce vine din negura timpurilor și conform căreia membrii elitei sociale trebuie să doarmă în camere separate. „În Anglia, clasele sociale superioare au întotdeauna dormitoare separate. Nu vrei să fi deranjat de sforăieli sau cineva să-și pună un picior peste tine. Când te simți confortabil, din când în când mai împarți și camera cu partenerul. E extraordinar să poți alege”, relatează Viva.

VedeteFoto: Colaj foto

A fost însărcinată de trei ori, dar n-a avut niciun copil. De ce n-a devenit Marilyn Monroe niciodată mamă? În 1957, a rămas pentru prima dată însărcinată. Din păcate, a fost vorba despre o sarcină extrauterină, de care a fost nevoită să scape ca să nu-şi pună propria viaţă în pericol. Marilyn a fost dusă de urgenţă la spital, din casa ei din Amagansett, unde avortul a fost realizat, în mare secret, de către medici, potrivit Ok magazine.

Mihaela Rădulescu are avion privat și se răsfață doar în hoteluri de cinci stele. Mihaela a fost în țară în prima parte a săptămânii, iar miercuri a decolat la bordul unui avion privat. „O vizită scurtă, dar intensă, în țară. Am filmat pentru PRO TV, mi-am făcut selfie cu Delia în aeroport, mi-am revăzut prieteni dragi și am plecat acasă, unde mi-e copilul (Ayan Schwartzenberg, 15 ani – n.r.). De ani de zile, stau mai mult prin hoteluri când vin în țară și uneori e bine, alteori e un dezastru. Tura asta am stat la un hotel minunat de pe Magheru. Și sunt pricinoasă. Deci se poate!”, a spus diva pe conturile sociale, conform Click.

Andreea Bălan: „Mulți oameni din viața mea s-au lăudat și și-au atribuit meritele pentru realizările mele”. „De-a lungul timpului, mulți oameni din viața mea s-au lăudat și și-au atribuit meritele pentru realizările mele, dar nu au înțeles că o idee este egală cu 0 dacă nu există forță, determinare și multă muncă pentru a o pune în practică. Azi sunt mai puternică ca oricând și mă simt minunat în postura de a creea și de a decide singură tot ceea ce îmi doresc să fac”, a spus artista pentru Libertatea.

Iulia Albu vrea să adopte un copil: ”Mikaela este foarte ataşată de iubitul meu”. “Cred în căsătorie. Mi se pare că o familie există atunci când copilul are doi părinţi care sunt căsătoriţi. Dincolo de asta, nu cred că femeile din România ar trebui să aibă o aspiraţie deosebită, ci ar trebui să se concentreze pe propria împlinire profesională şi mai puțin pe dorinţa de a se lega de un partener. În prima parte a vieţii este foarte greu să faci alegerea corectă şi este trist atunci când două persoane se despart şi la mijloc sunt copiii”, a spus Iulia Albu pentru Ok magazine.