20 de ani de la primul număr Playboy România. Câți bani a luat Dana Săvuică și cine i-a făcut avansuri la ședința foto. În noiembrie 1999, revista Playboy îşi făcea debutul în România având-o pe copertă pe Dana Săvuică, la acea vreme una dintre cele mai frumoase manechine ale ţării. ”După ce mi-a trecut râsul isteric, a rămas nedumerirea. De ce îmi faceţi mie propunerea asta? Mi-a răspuns că au o listă scurtă, cu genul de femeie care ar trebui să fie pe coperta primului număr, şi că au nişte cerinţe foarte clare de la americani. Trebuia să fie o femeie matură, cu forme naturale şi, preferabil, blondă”, și-a amintit peste ani Dana, relatează Click.

VedeteFoto: Colaj foto

Simona Halep, primele declarații despre nunta cu Toni Iuruc. Unde visează campioana de la Wimbledon să se mărite. Simona Halep este pregătită să se mărite cu iubitul ei, Toni Iuruc, iar petrecerea programată pentru 2020 se preconizează „a anului”. Presa străină este convinsă că nunta Simonei Halep o va depăși pe cea a lui Rafael Nadal, despre care s-a scris că a fost evenimentul matrimonial al anului 2019. Campioana de la Wimbledon este nerăbdătoare să îmbrace rochia de mireasă și visează să se mărite la malul mării, potrivit Viva.

Zooey Deschanel divorţează şi deja iubeşte alt bărbat. Pentru cine divorţează actriţa? Soţul actriţei, Jacob Pechenik, a depus actele de divorţ, citând ca motiv diferenţele ireconciliabile. Producătorul a depus chiar ieri actele la Los Angeles County, detaliind că, în fapt, sunt depărţiţi de pe data de 8 ianuarie, după o căsnicie de 4 ani. Cei doi au împreună o fiică de patru ani, Elsie, şi un fiu de doi ani, Charlie - pentru care Jacob a cerut custodia comună. În urmă cu două zile, Zooey a şi postat pe contul ei de Instagram prima imagine cu noul ei iubit, omul canadian de televiziune Jonathan Silver Scott, relatează Ok magazine.

Ce spune Andreea Esca despre plecarea de la PRO TV. «De ce m-aș duce la ceva mai slab?» "Împlinesc 24 de ani de Pro TV, că la ştiri, din ’92 sunt pe sticlă. Nu m-am gândit niciodată să plec de la Pro TV, pentru că pe piaţa din România nu există ceva mai bun. Atunci de ce m-aş duce la ceva mai slab? Ca să-ţi spun cât se poate de sincer, ăsta-i răspunsul”, a declarat Andreea Esca pentru Click.

Nicki Minaj s-a măritat, în secret, cu producătorul Kenneth Petty. Modul în care și-au anunțat căsătoria este unic. Cântăreaţa R&B Nicki Minaj şi producătorul muzical Kenneth Petty s-au căsătorit, în secret, după zece luni de relaţie. Cântăreața de 36 de ani a confirmat pe Instagram că este o femeie măritată, iar modul în care a recunoscut că i-a spus „DA” lui Petty este unic: Minaj a distribuit un videoclip în care apăreau două căni cu mesajul “Mrs.” (doamna) şi “Mr.” (domnul) şi două pălării cu inscripţiile “mireasă” şi “mire”, conform Viva.

Brigitte a cheltuit 6.000 € ca să-i facă lui Florin Pastramă un moştenitor. După ce s-au căsătorit în mai, Brigitte (42 de ani) şi Florin Pastramă (40 de ani) au decis să devină părinţi. Au încercat pe cale naturală, apoi au fost la specialişti care le-au recomandat să facă un tratament care să îi ajute să îşi îndeplinească visul. Au ascultat cu sfinţenie sfatul medicilor şi au mers împreună la o clinică de fertilizare din Capitală. Brigitte şi Pastramă au scos nici mai mult, nici mai puţin de 6.000 de euro din buzunar ca să le reuşească procedura şi să aibă şi ei un copil. Din păcate eforturile lor au fost zadarnice. Brigitte a suferit enorm după ce i s-a spus că a eşuat, scrie Click.