Concert emoționant susținut de Smiley. Numărul uriaș al fanilor care au venit să-l asculte. Peste 35.000 de oameni în public, opt săptămâni și 15 orașe. Așa poate fi descris pe scurt turneul în care a pornit Smiley în urmă cu două luni. După concerte emoționante susținute în țară, artistul a ajuns sâmbătă pe scena de la Sala Polivalentă din Capitală, unde i-a încântat pe cei prezenți. Mii de oameni de toate vârstele au intrat sâmbătă seară în povestea gândită de Smiley, care și-a deschis sufletul în fața publicului. Timp de mai bine de două ore, melodiile care au răsunat în Sala Polivalentă din Capitală au vorbit despre copilărie, adolescență, maturitate și bătrânețe, potrivit Știrile Pro Tv.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Crăciun cu creveți pentru Teo și fiica ei. De ce nu mănâncă sarmale și de ce petrec sărbătorile la hotel Previzibil, din pricina problemelor de sănătate din trecut, dar și pentru că vrea să-și păstreze silueta obținută cu mari sacrificii, Teo Trandafir nu e mare fan la mâncărurilor care se regăsesc, în mod tradițional, pe mesele românilor de sărbători. Îndrăgita prezentatoare a emisiunii ”Teo Show” de la Kanal D ne-a mărturisit că ea și Maia, fiica sa de 15 ani și jumătate, nu agreează cârnații și sarmalele. Mai mult, nici tradiția statului acasă n-o respectă de Crăciun. ”Bucătăria românească, dacă o încerci timp îndelungat, s-ar putea să nu fie bine”, a declarat Teo, conform Libertatea.

Andra și Cătălin Măruță au o familie foarte frumoasă, alături de cei doi copii minunați, David și Eva. Micuții sunt cunoscuți și apreciați în aceeași măsură în care sunt părinții lor. Recent, prezentatorul a postat un clip pe Youtube, în care David și Eva se ceartă pentru niște planete. Deși Cătălin a încercat să aplaneze totul, a încercat chiar să devieze de la subiect, întrebând-o pe Eva dacă mai este îndrăgostită, scandalul a luat proporții. Cătălin Măruță a fost într-unul dintre platourile de la Radio Europa FM, unde a vorbit despre începuturile carierei, amintiri din lumea televiziunii, despre familia pe care o formează împreună cu talentata cântăreață Andra, dar și despre amănunte mai picante din viața privată. La un moment dat, prezentatorul a fost întrebat: “V-au văzut vreodată copiii în timp ce făceați «curat» în camera voastră?”. Iar prima reacție a soțului Andrei a fost aceea de a râde în hohote împreună cu prezentatorii emisiunii de la radio, notează Cancan.ro.

Bianca Drăguşanu, alături de starurile care vor juca în meciul caritabil de pe Wanda Metropolitano. Bianca Drăguşanu a avut sâmbătă o apariţie surprinzătoare la Madrid, înaintea unui meci caritabil în care vor juca mai multe staruri din fotbalul mondial, dar şi din România. Se vor înfrunta legendele naţionalei Spaniei şi o selecţionată a "Stelelor lumii". Echipa "Stelelor îl va avea antrenor pe Cosmin Olăroiu, iar din echipă vor face parte şi Mirel Rădoi, dar şi Ronaldinho, Roberto Carlos sau Dani Alves. Printre starurile prezente la Madrid şi-a făcut apariţia şi fosta asistentă TV Bianca Drăguşanu, la braţul soţului ei, Alex Bodi. Interesant este că soţul Biancăi Drăguşanu s-a întreţinut, la un moment dat, cu Ronaldinho şi Roberto Carlos, arată Telekomsport.ro.

Regina Elisabeta a II-a, fotografiată când prepara budinca de Crăciun, alături de cei trei moştenitori. Regina Elisabeta a II-a, alături de prinţul Charles, fiul, prinţul William, nepotul, şi prinţul George, strănepotul, au fost fotografiaţi preparând tradiţionala budincă de Crăciun. Îmbrăcaţi în costum şi cu cravată, prinţii Charles şi William îi încadrează pe prinţul George şi regina Elizabeth II, care poartă o rochie casual şi nu a renunţat la poşetă. Cu un brad de Crăciun decorat cu motive regale, fără şervete sau alte obiecte necesare în timpul gătitului, cei trei sunt foarte atenţi la felul în care prinţul George amestecă în compoziţia pentru budincă, scrie Adevărul.ro.