Cristiano Ronaldo a purtat bijuterii de peste 700.000 de euro la o singură mână. Fotbalistul portughez a purtat bijuterii în valoare de 630.000 de lire sterline (738.740 euro), la o singură mână la Gala Dubai Globe Soccer Awards. Starul lui Juventus Torino a avut la mână un ceas foarte rar, Rolex GMT-Master, de 380.000 de lire sterline (445.590 euro), placat cu aur alb și cu diamante de 30 de karate. Cel mai scump ceas din colecția lui Cristiano este însă un model Franck Muller, cotat la 1,2 milioane de lire (1,4 milioane de euro). Ronaldo și-a pus la mâna stângă și o brățară de 50.000 de lire (58.630 de euro), ”colecția” fiind completată cu inelul de logodnă care a costat 200.000 de lire (234.520 de euro), potrivit Libertatea.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Actorul Zac Efron, spitalizat de urgenţă după ce s-a îmbolnăvit la filmări în Papua Noua Guinee. Actorul american Zac Efron (38 de ani) a fost spitalizat după ce s-a îmbolnăvit în timpul filmărilor pentru o emisiune de televiziune în Papua Noua Guinee. „M-am îmbolnăvit într-adevăr în Papua Noua Guinee, dar m-am recuperat rapid şi am încheiat trei săptămâni minunate în P.N.G. Sunt acasă, alături de familie şi prieteni“. Zac Efron a fost transportat cu avionul până la Brisbane din cauza unei infecţii bacteriene. În stare critică, el a fost preluat de o echipă de profesionişti în timpul zborului, înainte de a sosi la spitalul St Andrews War Memorial din Spring Hill, scrie Adevărul.

Florin Salam a albit la 40 de ani! Cum încearcă manelistul să-și ascundă firele albe? Florin Salam are doar 40 de ani, însă a trăit și a văzut atâtea cât în 7 vieți. Experiențele trăite de Salam au început însă să se vadă pe fața lui: părul i s-a rărit mai sus de tâmple iar în barbă au început să-i apară primele fire albe. Acest lucru nu se întâmplă de ieri, de azi. Primele semne de îmbătrânire au apărut imediat după moartea tatălui său, la care a ținut enorm. Salam a reușit totuși să mai salveze din aparențe apelând la un truc cunoscut de bărbații trecuți de prima tinerețe: se tunde scurt și la fel face și cu barba, astfel încât zonele încărunțite să se amestece cu culoarea pielii și să devină mai puțin vizibile, notează Wowbiz.ro.

Sharon Stone se plânge că i-a fost blocat contul pe o aplicaţie de dating. Actriţa Sharon Stone s-a plâns de faptul că aplicaţia de dating Bumble i-a blocat contul pe platforma online. Vedeta a criticat compania într-un mesaj publicat pe Twitter pentru că i-a şters contul după ce alţi utilizatori au raportat că acesta ar fi fals. Actriţa a publicat apoi o captură de ecran cu un mesaj în care scria: ’’Aţi fost blocată″. Stone a fost căsătorită timp de şase ani cu jurnalistul Phil Bronstein, de care a divorţat în 2004. Printre rolurile care i-au adus celebritatea se numără cele din filmele ″Basic Instinct″⁣, ″⁣Casino″⁣ şi ″⁣The Quick and the Dead″⁣, scrie Știrile Pro Tv.

Ce locație de vis au ales Smiley și Gina Pistol pentru sărbători. Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai iubite, dar totuși discrete, cupluri de vedete din România. Până acum ceva vreme, cei doi nu au recunoscut oficial că formează un cuplu, însă fanii mereu au bănuit că între ei este ceva mai mult. Abia ajunsă înapoi acasă de la filmările din Filipine, Gina și-a dorit să petreacă sărbătorile liniștită, alături de iubitul ei și de prieteni. Locația aleasă este una de vis, perfectă pentru iarnă, pentru un Crăciun alb, exact ca în povești. Într-o fotografie Smiley îi face poze Ginei, ce se bucură de zăpadă, iar în alta, cei doi apar alături de prieteni, însă par foarte apropiați, artistul ținându-și mâinile într-un mod protectiv pe iubita sa, arată Verdict.ro.