Pamela Anderson s-a căsătorit. Cine este cel de-al cincilea soț al starletei. Pamela Anderson s-a căsătorit pentru a cincea oară. Soțul ei este Jon Peters, un mogul de la Hollywood, în vârstă de 74 de ani. Actrița și soțul ei și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii discrete, organizată în Malibu, scrie The Hollywood Reporter. În vârstă de 52 de ani, fostă protagonistă a serialului „Baywatch”, și Peters au început să iasă împreună în 2019 după ce blonda s-a despărțit de fotbalistul Adil Rami. Nu este prima dată când cei doi au o relație. Ei au mai ieșit împreună în urmă cu 30 de ani, după ce s-au cunoscut la o petrecere organizată la conacul Playboy din Los Angeles, potrivit Libertatea.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Bradley Cooper are o nouă iubită după ce s-a despărțit de Irina Shayk. Actriţa americană de origine cubaneză Ana de Armas şi actorul Bradley Cooper au fost văzuţi ieşind împreună dintr-un hotel după ce au luat prânzul împreună cu un alt grup de actori. În urmă cu un an, chimia dintre Bradley Cooper şi Lady Gaga din filmul “A Star is Born” şi mai ales la gala premiilor Oscar unde au interpretat împreună piesa laureată “Shallow” a inundat marele şi micile ecrane. Au fost mulţi cei care s-au întrebat dacă între cei doi există o relaţie apropiată, bănuieli alimentate şi de rupturile sentimentale de respectivii parteneri: Lady Gaga urma să se căsătorească cu Christian Carino, în timp ce Irina Shayk şi actorul puneau capăt iubirii lor după o relaţie de câţiva ani şi o fiică în comun. De atunci, lui Bradley Cooper i s-au atribuit mai multe relaţii - niciuna confirmată oficial - dar se pare că aceasta este definitivă, notează Știrile Pro Tv.

Florin Dumitrescu, imagini de pe patul de spital.Florin Dumitrescu și-a pus fanii pe jar! Celebrul chef de la Antena 1 a publicat pe contul său de Facebook o fotografie în care apare pe patul de spital, în timp ce era monitorizat. Florin Dumitrescu a ținut să-i liniștească pe fanii săi și le-a spus să stea liniștiți. Cel mai probabil, acesta va reveni cât de curând cu informații despre intervenția la care a fost supus. ”2020. E de bine!”, a scris Florin Dumitrescu în dreptul fotografiei, scrie Cancan.ro.

Anunțul făcut de Brad Pitt și Angelina Jolie, după ce actorul s-a revăzut cu Jennifer Aniston la gala premiilor SAG. Brad Pitt și Angelina Jolie vor lansa o șampanie rose produsă în Miraval, iar anunțul vine pe fondul interpretărilor apărute după ce actorul s-a reîntâlnit cu Jennifer Aniston la premiile Sindicatului Actorilor Americani (SAG). Pitt și Jolie continuă o colaborare începută cu ani în urmă, pe când erau soț și soție, scrie Mediafax. Cei doi au șase copii, trei adoptați și trei biologici, și par să se înțeleagă destul de bine ca să lanseze împreună o nouă băutură. Vinul spumant anunțat este produs de crama lor Chateau Miraval. Cei doi actori au cumpărat crama din Sudul Franței în 2018. Nunta lor a avut loc în 2014 chiar la castelul care dă numele cramei, notează Digi24.

INTERVIU Angela Gheorghiu, soprană: „Am primit Steaua României prin poştă, nu are nicio valoare“. Una dintre cele mai apreciate cântăreţe de operă din lume, Angela Gheorghiu (54 de ani) a mărturisit că nu se simte apreciată la justa valoare în ţara natală, unde consideră că nu şi-a făcut niciodată debutul. Într-un interviu pentru „Adevărul“, Angela Gheorghiu a povestit cum, la vârsta de 6 ani, i s-a descoperit vocaţia şi de atunci a avut un singur drum pe care, mărturiseşte, nu i-a plăcut să i se dea sfaturi, preferând să-şi asume propriile greşeli. A primit numeroase premii şi distincţii internaţionale, însă dezvăluie că oficialii din România i-au trimis medalia Steaua României prin poştă, fără a organiza o ceremonie în cinstea ei, aşa cum au procedat autorităţile străine. Spune că din acest motiv s-a simţit de multe ori fără ţară, însă niciodată nu a renunţat să fie prezentată „soprana Angela Gheorghiu, din România“, arată Adevărul.ro.