Actrita a recunoscut, intr-un interviu acordat revistei „Giant”, ca este aproape dependenta de filme porno. Actrita a spus ca ea si sotul ei, Dean McDermott, inchiriaza foarte des pelicule pentru adulti ca sa-si imbunatateasca performantele sexuale.

Mamica sexi

Tori Spelling, vedeta din celebrul serial pentru adolescenti „Beverly Hills 90210”, este insarcinata cu cel de-al doilea ei copil, informeaza hollywood.com.

Bebelusul va fi al doilea copil al actritei si al sotului acesteia, Dean McDermot. Cei doi mai au un baietel, Liam Aaron, care s-a nascut in martie 2007. De asemenea, Dean McDermot mai are un fiu, Jack, in varsta de 10 ani, si o fiica adoptata, in varsta de trei ani, din prima casatorie.

Cuplul este extrem de fericit datorita acestei vesti. „S-au distrat foarte mult cu Liam si abia asteptau sa mai faca un copil”, a declarat o sursa apropiata celor doi.

Spelling, in varsta de 34 de ani, si McDermot, in varsta de 40 de ani, erau casatoriti cu alte persoane cand s-au intalnit pe platourile de filmare ale productiei de televiziune „Mind Over Murder”, in Ottawa, Canada, in vara anului 2005.

Atac