Presedintele in exercitiu al Rusiei, Vladimir Putin ar fi divortat acum doua luni si in curand va avea o noua nevasta, in persoana unei binecunoscute gimnaste, noteaza publicatia rusa Moskovski Korrespondent, citata de Rompres. Potrivit publicatiei citate, viitoarea sotie a lui Putin este faimoasa gimnasta rusa Alina Kabaieva, in prezent deputat in Duma de Stat din partea Rusiei Unite, partidul puterii.

Moskovski Korrespondent, cotidian care apartine oligarhului Aleksandr Lebedev, deputat in factiunea din Duma a Rusiei Juste, noteaza ca se duce o adevarata lupta, printre companiile moscovite care se ocupa de organizarea nuntilor, pentru pentru dreptul de a se ocupa de ceremonia casatoriei lui Putin si Kabaieva.

Un prieten apropiat al directorului firmei Art-management, care a participat la licitatia inchisa desfasurata pentru viitoarea nunta a lui Putin, sustine ca acesta ar fi divortat in urma cu doua luni, la un tribunal din Sankt-Petersburg. “Cel de-al doilea mandat legal prezidential se apropie de sfarsit, cele doua fete ale cuplului Putin au crescut, una s-a casatorit recent la Munchen, alta e studenta, iar pe cei doi soti - Vladimir si Liudmila - nu ii mai leaga nimic”, relateaza Moskovski Korrespondent, estimand ca dupa data de 7 mai, cand va avea loc investitura noului presedinte ales al Rusiei, Dmitri Medvedev, Putin isi va face ordine in viata personala.

Data nuntii lui Putin si a Alinei Kabaieva ar fi fost deja stabilita pentru 15 iunie, cand crestinii ortodocsi sarbatoresc Rusaliile, si va avea loc, dupa cum sustine publicatia citata, cel mai probabil la Sankt-Petersburg, orasul natal al actualului presedinte rus, la Palatul Constantin.

Gandul