Pericol. Casa construita de Irinel Columbeanu pentru niste saraci din Gorj a inceput sa se darame, la nici un an de la finalizare

"Irinel Columbeanu si-a batut joc de noi! Daca tot s-a oferit sa ne ajute cu o casa, putea macar sa ridice una care sa nu cada pe noi! Ne e si frica sa intram inauntru" - declaratia apartine sotilor Giugelea, din Talsasesti, Gorj.

In urma cu cateva luni, gorjenii erau in al noualea cer, dupa ce firma de constructii a miliardarului s-a oferit sa le ridice un camin in toata regula pentru ei si cei 12 copii.

Sensibilizat, se pare, de saracia in care se zbateau sotii Giugelea, care traiau intr-o locuinta ridicata din caramizi si sticla adunata de prin gunoaie, Columbeanu le-a promis o casa din columbeanit, cimentul inventat de el. Gorjenii nu au avut insa noroc: desi a trecut aproape un an de cand s-a ridicat constructia, nu se pot muta inca, pentru ca peretii sunt brazdati peste tot de crapaturi, pivnita e aproape daramata, iar tocurile usilor s-au lasat.

"Suntem cu ochii pe casa sa vedem ce perete se mai lasa sau daca se mai aude ceva, pentru ca mai ales noaptea se aud peretii cum crapa. I-am chemat pe cei de la firma sa vina sa remedieze problemele, mai ales ca beciul facut tot de ei din columbeanit s-a daramat si a trebuit refacut", a declarat Cornelia Giugelea pentru CANCAN. "Le-am spus sa puna bulina rosie pe cladire daca nu vin s-o repare, pentru ca sa nu-mi las copiii sa intre in ea. Doar aspectul este de casa facuta din materialul ala de columbeanit, cum zic ei. Tocurile de la casa s-au deplasat si nu stiu ce material au folosit, dar atunci cand dadeam drumul la capre si oamenii munceau la casa, caprele veneau si mancau zidurile pe la colturi", a mai spus femeia, care sustine ca va merge la Inspectia in Constructii pentru a sesiza neregulile. Femeia ne-a mai declarat ca nu vrea sa supere pe nimeni, dar considera ca firma omului de afaceri de la Targu Carbunesti si-a batut joc de ei si i-a folosit drept cobai pentru a-si face publicitate gratuita.

Cancan