Madonna, ei nu sunt romani! La inceputul turneului sau mondial, regina muzicii pop declara ca are in componenta echipei o formatie de instrumentisti rromi de origine romana. Fara a le deconspira identitatea, Madonna a repetat in nenumarate randuri ca anumite melodii sunt inspirate din traditia tiganeasca si ca fara ajutorul tiganilor romani nu ar fi reusit sa le interpreteze. Mai mult decat atat, in timpul reprezentatiei, diva a strigat pe scena cuvinte cu rezonante romanesti precum ”Haide!” si ”Hopa!”. Cu toate astea, muzicantii nu sunt de origine romana, ba mai mult decat atat, nu par a fi nici macar de etnie rroma, sustine Click.

Ele au cele mai frumoase buze. Daca se intampla sa intrebi pe cineva care-i vedeta cu cele mai frumoase buze, raspunsul era unanim: Angelina Jolie. Totusi, potrivit ultimului sondaj realizat de compania britanica Blistex, se pare ca Angie a fost... detronata. Circa 3.000 de barbati au votat si au ales-o pe tanara actrita Keira Knightley drept posesoarea celei mai senzuale guri. In acelasi clasament se regasesc Angelina Jolie, Kylie Minogue, Scarlett Johansson si alte cateva celebritati internationale, noteaza Libertatea.

Cea mai sexy vedeta de la Hollywood, potrivit lesbienelor. Actrita britanica Rachel Weisz este potrivit lesbienelor, cea mai atragatoare vedeta de la Hollywood. Ea a surclasat in topul celor mai sexy actrite nume celebre precum Keira Knightley, Catherine Zeta-Jones sau Cate Blanchett. Ocupanta locului al doilea al clasamentului, Nicole Kidman a fost apreciata pentru rolul pe care l-a avut in musicalul Moulin Rouge. Bronzul i-a revenit actritei Minnie Driver pentru ca este periculos de amuzanta, au marturisit participantele la sondaj. Topul celor mai atragatoare 10 femei de la Hollywood le mai are in componenta pe Kate Winslet, Naomi Watts sau Emily Blunt, relateaza Romantica.

Lindsay Lohan vrea copii de la un fost iubit. Actrita americana Lindsay Lohan vrea sa creasca un copil impreuna cu iubita sa, Sam Ronson. Starul din filmul "Mean Girls", care nu doreste sa recurga la o adoptie, a cerut ajutorul unuia dintre fostii ei iubiti pentru a-si indeplini aceasta dorinta. Astfel, Lindsay va fi inseminata artificial urmand sa nasca pe cale naturala, noteaza Cancan.

Banica jr. imbracat de la reduceri iar dansatoarele de la sex-shop. Show-ul lui Stefan Banica jr. i-a costat pe organizatori 65.000 de euro, suma care se vehiculeaza ca este cu mult mai mare decat cea primita de trupa Simply Red. Ei bine, indelung asteptata aparitie lui Banica jr. a dezamagit spectactorii din punct de vedere al stilului vestimentar. Atat Banica cat si trupa sa s-au imbracat din colectia de anul trecut a firmei „Mondo” prezenta acum in mall-uri la reduceri. Tot Banica a deranjat se pare pe unii dintre membrii juriului care nu au inteles cum o televiziune sobra ca si stil precum TVR-ul permite aparitia pe scena a unor dansatoare „imbracate” cu port-jartiere si lenjerie intima de la sex shop, scrie Atac.

Brad Pitt este suparat ca nu poate fi rocker. Actorul a declarat recent intr-un interviu ca de mic si-a dorit sa fie un star rock, sa poata cinta in fata a mii de fani care sa il adore si sa fie respectat pentru ca prizeaza cocaina inaintea unui concert, asa cum fac adevaratii rockeri. "Mai cint uneori la chitara, dar sint constient ca nu am niciun pic de talent", a recunoscut suparat blondinul de 45 de ani. In incheierea interviului, Brad a spus ca iubeste muzica de orice fel, dar chiar daca are bani de-i intoarce cu lopata, acest vis nu va fi indeplinit niciodata, potrivit 7plus.

Nicoleta Luciu a luat peste 30 de kilograme in greutate si are sanii de trei ori mai mari. Ajunsa celebra datorita sanilor mari in mod natural, Nicoleta Luciu reuseste sa doboare propriul record, cu doar o saptamana inainte de a naste. Imbracata intr-o rochie pana in pamant, inspirata din portul tiganesc, nemachiata si nearanjata, Nicoleta parea sa se fi impacat cu noile sale forme, complet diferite de cele care au propagat-o in randul vedetelor. Silueta modificata de sarcina, surplusul de greutate, toate sunt firesti. Nefiresc insa este volumul sanilor ei, indelung comentat chiar din momentul in care a ajuns sub lumina reflectoarelor, care si-a triplat marimea acum, in ultima perioada, si pe care Nicoleta il afiseaza, inca, dezinvolta, scrie Cancan.

"Carcotasii" cauta reporteri gata sa intre la puscarie. Aflati la al 16-lea sezon al emisiunii "Cronica Carcotasilor", Serban Huidu si Mihai Gainusa au dezvaluit ca din aceasta toamna vor dinamiza mai mult show-ul, astfel ca scenetele vor fi mai scurte ca de obicei. Desi echipa "Cronicii Carcotasilor" pare completa, Huidu & Gainusa cauta reporteri cu tupeu pentru emisiunea lor, care sa puna in practica diverse idei trasnite. "Avem nevoie de oameni care daca nu pot intra la Primarie, de exemplu, sa iasa in strada si sa-l strige pe Oprescu folosind o portavoce. Am multe asemenea idei, insa am familie si nu vreau sa fac arest", a spus Misu Gainusa, potrivit Curentul.