Cu 2.000 de lei o spionezi pe Raduleasca acasa. Se pare ca poti face bani frumosi doar daca esti vecinul unei vedete. Totul e sa ai imaginatie si un dram de tupeu. In plus, daca iti pica plocon din cer si un frumos divort, cum tocmai a fost cazul Mihaelei Radulescu, te-ai imbogatit fara efort. Ei bine, vecinii Mihaelei au inceput sa scoata bani de pe urma despartirii. Ideea le-a venit cand au vazut paparazzii chinuiti atarnand pe gardurile din preajma resedintei vedetei sau pe stalpii de iluminat din zona. Tariful? 2.000 de lei si ai intrat intr-o casa de peste drum, care iti ofera o priveliste de vis. Poti face fotografii, poti filma sau, daca placerea ta se rezuma doar la a privi, gazda e pregatita. Iti pune la dispozitie un binoclu performant. O poti vedea pe Mihaela in curte, plecand cu masina, descarcandu-si portbagajul, te vei delecta cu micutul Ayan jucandu-se, sau cu sotul, Schwartzenberg, demarand in tromba cu limuzina sa, dezvaluie Libertatea.

Cristina Rus, urmarita de "blestemul" strabunicii ei. Regularitatea cu care blonda isi viziteaza duhovnicul are o justificare aproape greu de crezut. Cristina Rus este convinsa ca, daca nu ar crede in Dumnezeu si nu ar face toate lucrurile conform celor zece porunci, ar putea cadea prada fortelor oculte. Potrivit confesiunilor facute unor apropiati de-ai ei, strabunica sa a fost vrajitoare, iar practicile acesteia erau cunoscute de intreaga familie si de tot satul din Ardeal. Copil fiind, Cristina a iubit-o mult, insa, in 2001, cand a murit, preotul care i-a facut slujba de inmormantare a sfatuit-o pe cantareata sa incerce sa uite si sa ignore legaturile femeii cu vrajitoria. Potrivit traditiei, fiind prima din generatia ei, Cristina ar fi avut toate sansele sa-i mosteneasca puterile. De teama ca acest lucru sa se intample, blonda si-a luat un duhovnic si, ori de cate ori a simtit nevoia sa se destainuie cuiva, a mers la el pentru sfaturi, noteaza Cancan.

Ramona Gabor are abonament la metrou. Sora cea mica a Monicai Columbeanu, Ramona Gabor vrea sa devina o femeie independenta. Desi are doar 19 ani, ea a reusit sa semneze un contract cu trustul Intact, devenind asistenta lui Dan Capatos. Cert este ca pana acum, Ramona nu si-a luat aere de mare vedeta comportandu-se ca o persoana modesta. Nelipsita insa de la evenimentele mondene, sora Monicai vine intotdeauna cu mijloacele de transport in comun, folosind cel mai des metroul pentru rapiditate. „Pentru ca nu imi permit sa dau zilnic bani la taxi, prefer sa apelez la serviciile taximetristilor doar atunci cand nu stiu sa ajung la destinatia unde am fost invitata sau daca sunt in criza de timp”, a declarat Ramona Gabor la un eveniment monden. Ba mai mult, Ramona face economii si cand vine vorba de cumpararea cartelelor pentru metrou, folosind un abonament valabil pentru zece calatorii, care reduce costul mersului cu metroul, scrie Atac.

Madonna a cazut pe scena. Incident la Lisabona. Dupa ce Beyoncé a cazut, anul trecut, pe scena in timpul unui concert, Madonna a avut si ea parte de acelasi lucru, la un spectacol sustinut acum cateva zile la Lisabona. Cantareata, care se afla in mijlocului unui „numar“ de dans cu o chitara, a sarit si a cazut pe spate, cu picioarele in sus, relateaza EvZ.

Rampa sexuala a lui Clooney se vinde ca painea calda. Actorul George Clooney pare sa ii inspire pe barbatii din lumea intreaga sa treaca pragul sex-shopurilor, de unde sa isi achizitioneze produse destinate imbunatatirii vietii amoroase. Imediat dupa premiera peliculei "Burn After Reading", regizata de fratii Coen, in care Clooney joaca rolul unui obsedat sexual, expert in utilizarea vibratorului "The Silky", dar si a "Liberator Ramp", o perna speciala care ajuta la varierea pozitiilor in timpul actului sexual, magazinele erotice au inregistrat vanzari-record, anunta Cancan.

Cand si-au pierdut virginitatea? Foarte putine dintre starurile de la Hollywood asteapta noaptea nuntii pentru a se darui partenerului de viata. Majoritatea “scapa” de virginitate la varste extrem de fragede la petreceri, in escapade amoroase sau pur si simplu in urma unor aventuri de o noapte. Daniel Radcliffe de exemplu a fost dezvirginat la 16 ani de o coafeza, Britney Spears la 14 de un star de fotbal american, care avea la vremea respectiva 30 de ani, iar Kate Moss a fost dezvirginata tot la 14 ani, in timp ce se afla in concediu in Bahamas cu familia, dezvaluie Click.

La 44 de ani, sanii lui Elizabeth Hurley sfideaza gravitatia. Oare cum i-o reusi divei sa arate din ce in ce mai bine si sa-si mentina sanii cam la acelasi nivel la care erau si acum 14 ani? Cert este ca aparitia lui Liz Hurley, zilele trecute, la o cina caritabila a starnit reactii si priviri intense, sustine Romantica.

Paris Hilton: «Paparazzi sunt ca sobolanii» Diva Paris Hilton e deranjata de paparazzi, care nu ii respecta viata privata, si spune despre acestia ca sunt precum sobolanii. Vedeta recunoaste ca are parte de intimitate doar cand ajunge acasa, alaturi de iubit si animalele ei de companie. “E bine ca paparazzi sa mearga la o conferinta de presa sau la un eveniment monden. Dar nu sa te urmareasca in fiecare zi, cand mergi la cumparaturi, la solar sau cand iei masa in oras, cu familia. Uneori sunt 50 sau 100 de fotografi. Sunt ca sobolanii. Toate masinile mele sunt zgariate. Se urca pe automobil si indoaie caroseria”, a dezvaluit starul. Nepoata mogulului hotelier e constienta insa de statutul ei si incearca sa se descurce cat poate de bine. “Am fost celebra de cand m-am nascut. Unele vedete uita de unde au plecat si se ascund. Eu nu am sa fac asta”, a declarat Hilton, potrivit Gardianul.

Rihanna ii incaiera pe fostii solisti O-Zone. “Dragostea din tei”, cel mai profitabil hit care a rasunat pana acum dincolo de granitele noastre, provoaca inca scantei, dar si castiguri insemnate. Dupa ce Dan Balan, detinatorul drepturilor de autor, i-a permis Rihannei sa cante “MA-YA-HI, MA-YA-HA” pe ritmuri R’n’B, incasand, se pare, o suma cu sase zerouri, ceilalti doi componenti ai trupei O-Zone au sarit la gatul fostului coleg, cerandu-si si ei drepturile, dezvaluie Click.

Iubita lui Abramovici si-a inaugurat "Garajul". Logodnica miliardarului rus Roman Abramovici, modelul Daria Zhukova, a fost amfitrioana galeriei de arta pe care tocmai a inaugurat-o saptamana aceasta la Moscova. "Garage Centre for Contemporany Culture" este cea mai mare galerie de arta din Rusia, intinzandu-se pe o suprafata mai mult decat generoasa, de 8.500 de metri patrati. Spatiul unde se afla in prezent galeria a fost candva un garaj care adapostea 107 autobuze, informeaza Cancan.

Sanii Mihaelei Radulescu au incins atmosfera in randul afaceristilor. Aflata in plin divort, Mihaela Radulescu nu impartaseste nicicum starea femeilor aflate intr-o situatie similara, care aleg sa se inchida in casa si bocesc pana la lesin. La 39 de ani, vedeta arata mai bine ca oricand, afisandu-se recent, la un eveniment, intr-o rochie extrem de sexy. Barbatii de fata, oameni de afaceri, au fost atrasi ca un magnet de decolteul sau mai mult decat generos, scrie Gardianul.