Conform site-urilor People.com si Usmagazine.com, Woody Harrelson s-a insurat cu iubita sa, Laura Louie, dupa 20 de ani de relatie, duminica, pe insula Maui. Fericita veste a fost anuntata de purtatorul de cuvant al starului din „Nu exista tara pentru batrani”. „Woody Harrelson si Laura Louie s-au casatorit oficial pe insula Maui”, a declarat reprezentantul actorului. Ceremonia a fost intima, participand un numar restrans de rude si prieteni, printre care Owen Wilson, Willie Nelson si Sean Penn, informeaza Gardianul.

Andreea Marin Banica a renuntat la rolul de prezentatoare tv pentru a se putea dedica familiei si actelor caritabile. In interviul acordat ziarului Libertatea, fosta zana a "Surprizelor" a marturisit ca nu isi mai doreste sa apara la televizor ca realizatoare/ prezentatoare de emisiuni de divertisment. Andreea spune ca va fi prezenta “pe sticla” doar prin documentarele sale si atunci cand aparitia sa televizata va asigura succesul unor campanii umanitare, scrie Libertatea.

Peter Andre si-a propus ca de Revelion sa traiasca o noua experienta. Cantaretul a marturisit ca si-ar dori sa treaca in Noul An exact in momentele cele mai fierbinti dintre el si mult ravnita lui sotie, Jordan, alias Katie "Imi doresc sa 'explodez' de Anul Nou, daca ma intelegeti. Mi-ar placea sa fac sex si sa termin exact la miezul noptii. Ar fi cel mai tare sentiment. Ba chiar mi-ar placea sa mergem la o petrecere mascata, unde sa nu ne cunoasca nimeni. As face sex cu Katie in fata oamenilor, daca nimeni nu ne-ar recunoaste", a declarat Peter, citat de Libertatea.

Una dintre cele mai asteptate nunti din show-biz s-a consumat pe 23 august, chiar de ziua miresei. Andra si Catalin Maruta s-au casatorit la Targu-Jiu, iar la petrecerea organizata pe o insula artificiala din oras au fost prezenti peste 800 de invitati si o groaza de gura-casca. “Felicitarile, masa si dansul” i-au costat pe miri aproximativ 200.000 de euro, dar cine se mai uita la bani in cea mai importanta zi din viata lui. Iata, printre altele, cele mai mari sume de pe nota de plata: 7.000 de euro cele trei corturi uriase, 60.000 de euro valoarea meniurilor, 8.000 de euro doua plasme uriase amplasate pentru curiosi, 10.000 de euro aranjamentele florale, 6.000 de euro cei 50 de body-guarzi, 10.000 de euro cantaretii, 10.000 de euro vestimentatia etc, scrie Click.

Conform unui studiu realizat de revista americana People, cei mai buni afaceristi din zona showbiz-ului sunt starurile de culoare. Asa se explica de ce prezentatoarea tv Oprah Winfrey se afla in topul celor mai bogati oameni ai planetei cu o avere estimata la 275 milioane de dolari. Pe locul doi este cel mai bogat sportiv din lume, Tiger Woods, cu 115 milioane de dolari. Beyoncé Knowles si sotul ei Jay-Z se lauda cu averi de 80 de milioane si respectiv 82 de milioane de dolari. Nici Will Smith nu se lasa mai prejos cu o avere de 80 de milioane $, scrie Click.