Nicoleta Luciu ar putea ingrosa cu succes randurile somerilor din Romania, actrita temandu-se deja pentru siguranta bugetului sau. Tocmai de aceea, pentru a-si pastra locul in randul fanilor, Nicoleta si-a reluat, usor, usor si locul pe scena, in calitate de cantareata- dansatoare. Chiar in noaptea de Revelion, Luciu a facut un tur de forta si a onorat cateva concerte prin Bucuresti, chiar daca o asteptau acasa iubitul ei Zsolt si bebelusul lor, scrie Atac.

Dupa despartirea de Edi Iordanescu, Delia Matache a nimerit dintr-un esec intr-altul, pentru ca nici o relatie ulterioara nu i-a mai adus fericire pe termen lung. Blonda a povestit recent unor prietene ca il regreta pe fostul ei iubit, Edi, alaturi de care a trait o poveste de dragoste ce a durat mai bine de doi ani. Delia spune ca Iordanescu jr ii oferea o stabilitate pe care nu a mai regasit-o langa nici un barbat si ca isi aminteste deseori de timpul petrecut impreuna cu el. Delia Matache s-a despartit, anul trecut, si de Matteo, in bratele caruia s-a refugiat la foarte scurt timp dupa ce relatia cu Edi se incheiase. Cu aceeasi rapiditate s-a implicat intr-o noua poveste de amor impreuna cu un avocat pe nume Silviu Stratulat, scrie Gardianul.

“Daily Mail” a publicat, ieri, cateva fotografii cu Beyonce si Jay Z, care sunt rareori surprinsi de paparazzi in momente intime. Cele doua staruri se afla in vacanta in Caraibe, unde au fost pozati impreuna in timpul unei plimbari cu iahtul. De asemenea, cantareata apare pe jet-ski si in cateva cadre foarte naturale si relaxate, comparativ cu cele de studio, prelucrate de specialisti in Photoshop, scrie Gardianul.

Fotbalistul englez David Beckham vrea sa achizitioneze un apartament in valoare de 5,1 milioane de euro in cea mai inalta cladire din lume, Burj Dubai, aflata in prezent in constructie, conform Daily Star. Potrivit sursei citate, Beckham a fost abordat deja de reprezentantii proprietarilor cladirii ce va fi finalizate pana in luna septembrie. Desi se afla in constructie, cladirea din Dubai are deja o inaltime de 780 de metri, iar la final va ajunge la aproximativ 820 de metri. Fiecare apartament din Burj Dubai va avea o suprafata de 200 de metri patrati, iar casa Armani, care va achizitiona 144, le va mobila si utila conform dorintelor celor care vor locui acolo. David Beckham se afla in prezent in turneu in Dubai impreuna cu echipa AC Milan, scrie Gardianul.

Pe 10 ianuarie, frumoasa cantareata de la Black Eyed Peas ii va spune "da" in mod oficial logodnicului ei, Josh Duhamel. Cu aceasta ocazie, Fergie se straduieste din rasputeri ca sa arate superb. Eforturile viitoarei mirese sunt cu atat mai mari, cu cat a trebuit sa se ingrase pentru a juca in filmul "Nine". Pe langa stres, probleme de ultim minut aparute, Fergie se lupta din greu cu abdomene, flotari si exercitii pentru fermitatea feselor. E greu sa fii o mireasa in forma perfecta fara efort, dar atunci cand ti se spune "Fergulicios", trebuie sa fii la inaltimea asteptarilor!, scrie Romantica.

Tot mai multe regine ale frumusetii de pretutindeni si-au pierdut coroanele din cauza problemelor cu legea. Acestea au fost implicate in scandaluri cu droguri, arme sau chiar rapiri. Miss Mexic este ultima inscrisa in aceasta categorie. Ea a fost arestata la sfarsitul lunii trecute pentru posesie ilegala de arme. Laura Zuniga, Miss Mexic 2008, 23 de ani, a fost arestata, la sfarsitul anului trecut, pentru posesie ilegala de arme. Zuniga se afla acum in arest pentru 40 de zile si este anchetata si pentru trafic de droguri. Totodata, ei i s-a retras si titlul de Miss Mexic, si dreptul de a mai participa la concursul “Miss International”, scrie Libertatea.

Diva Mariah Carey se pare ca a inceput anul 2009 cu dreptul. Ea a primit un milion de dolari pentru doar patru melodii cantate in noaptea dintre ani, la o petrecere exclusivista. Vedeta a primit uimitoarea suma pentru a participa la un show privat organizat pentru fiul dictatorului libian Muammar Gaddafi. Mariah Carey nu a fost singura vedeta ce a participat la petrecerea exclusivista. Alaturi de ea au mai cantat Jay-Z si Timbaland, scrie Libertatea.

Britney Spears si-a gasit un nou iubit, potrivit presei americane. Este vorba de dansatorul si coregraful indian Sandip Soparkar. Dupa ce a aflat despre idila dintre cei doi, iubita lui Sandip Soparkar, Jesse Randhawa, de profesie fotomodel si actrita la Bollywood, a facut o criza de nervi, scrie Click.

Kristin Davis, una dintre cele mai cunoscute matroane din Statele Unite si cea care i-a furnizat luni intregi prostituate de lux fostului guvernator de New York, Eliot Spitzer, este convinsa ca ar da lovitura daca printre angajatele ei s-ar numara si cateva vedete de top. "Am mana buna la fete, iar clientii mei sunt intotdeauna multumiti de serviciile pe care acestea le presteaza. Daca as avea norocul sa le pot angaja pe Angelina Jolie, Katie Holmes sau Paris Hilton, atunci as ajunge sa stau pe un munte de bani", a declarat recent Kristin Davis, patroana casei de toleranta "Wicked Models", scrie Cancan.