Tina Turner, super sexy in colanti la 69 de ani. Cantareata de 69 de ani isi pastreaza formele din tinerete si ar putea fi oricand reincoronata “femeia cu cele mai frumoase picioare din lume”. Acum doua zile, Tina a sustinut un concert de zile mari, in fata miilor de fani din Germania, recital care face parte din turneul sau mondial inceput in luna octombrie. Pe langa muzica exceptionala cu care si-a incantat admiratorii, Tina Turner a socat printr-o forma fizica nemaipomenita si picioare de otel, scrie Gardianul.

Si-a parasit sotia insarcinata pentru Andreea Mantea. Coprezentatoarea lui Mircea Radu la emisiunea "Din Dragoste" face slalom printre donjuanii Capitalei. Dupa ce a trecut fugitiv pe la Liviu Moreanu, fostul iubit al Annei Lesko, bruneta s-a oprit la Bogdan Ivanof, un alt fost iubit, de data asta al Ilincai Vandici, vedeta Kanal D. Aceasta relatie a fost si ea consumata rapid de catre Andreea Mantea care a mers mai departe, punand mana pe un barbat casatorit, vanator de vedete, dupa cum povestesc surse din anturajul sau, scrie Cancan.

Andrei Hrebenciuc: "Nu o mai iubesc pe Elena Basescu". Dupa zeci de impacari si tot atatea despartiri de Elena Basescu, pe Andrei Hrebenciuc, fostul iubit al acesteia, nu-l mai intereseaza deloc viata tinerei politiciene. Hrebe jr. a recunoscut in exclusivitate pentru Click! ca atat el cat si Elena au fost victime ale jocurilor politice de culise.

Lindsay Lohan, prostituata in Romania. Controversata actrita Lindsay Lohan isi va schimba total imaginea pentru noul sau film "Dare to Love Me" ("indrazneste sa ma iubesti"). Potrivit tabloidului "The Sun", filmarile pentru aceasta pelicula se vor face in Romania. Actiunea filmului se petrece in Buenos Aires, in anii 1920. Lindsay va juca rolul unei prostituate de care se va indragosti celebrul dansator de tango Carlos Gardel, rol interpretat de italianul Raoul Bova, scrie Libertatea.

J.Lo se bate cu sotul. Divortul lui Jennifer Lopez de Marc Anthony este mai aproape ca oricand. Conform revistei americane "Star", atmosfera din casa celor doua vedete este insuportabila, acestia certandu-se din orice. Jennifer si Marc Anthony au ajuns sa se imbranceasca si sa chiar sa arunce cu diferite obiecte unul in celalalt, scrie Cancan.

Bombe sexy in reclame. Jennifer Lopez a facut senzatie in urma cu doi ani cand a filmat pentru un clip publicitar Pepsi. Cantareata s-a imbracat atunci in samurai si chiar s-a luptat spre deliciul fanilor. Dar ea nu este singura care a facut senzatie si in campaniile publicitare. Angelina Jolie fiind un “ten de referinta” in industria cosmetica, scrie Click.

Iepurasul Kendra Wilkinson: "L-am inselat pe Hugh Hefner!". Iepurasul de 23 de ani a dezvaluit pentru prima data ca "Taticul Playboy", in varsta de 82 de ani, nu prea o solicita in dormitor, motiv pentru care era nevoita sa se furiseze afara din casa pentru a face sex cu alti barbati. "Cu exceptia serilor cand ieseam in oras, il vedeam pe Hugh doar la birou. Trebuia sa fac sex, asa ca am fost nevoita sa ma furisez. Sexul ma face sa ma simt tanara, sanatoasa", a declarat Kendra, scrie Libertatea.

Paris Hilton, fugarita de bodyguarzi. Convinsa ca este bine primita oriunde merge, Paris Hilton s-a hotarat sa participe la una dintre petrecerile de dupa decernarea premiilor "Globul de Aur", chiar daca nu avea invitatie. Blonda, insa, nu a fost lasata de bodyguarzi sa intre si a fost silita sa foloseasca usa din spate. Descoperita de paznici, Paris s-a ascuns in toaleta, unde a stat mai bine de 15 minute. La iesirea din closet a fost asteptata de bodyguarzi, care au escortat-o afara, scrie Cancan.