O alta vedeta ce - culmea - vrea sa se apuce de cantat este Monica Columbeanu. Sotia miliardarului s-a trezit peste noapte ca ar avea niscai talent, asa ca s-a pus pe treaba si are de gand sa inregistreze si un CD. Probabil, stiind sa cante prin baie, crede ca poate da lovitura si in muzica. Cine stie, poate daca Irinel nu va mai avea bani, va deveni cantareata si va castiga bani nu numai din prezentarile de moda. Suntem curiosi cum va arata un recital al Monicai si daca vom rezista pana la capat sa o ascultam. Iata ca si vedetele din Romania se inghesuie sa ne arate ca stiu sa cante, cand, de fapt, unele dintre ele nu depasesc un amatorism total, scrie Atac.

Carla Bruni a declarat ca se mandreste ca s-a maritat cu un presedinte, dar se poate lauda si ca se numara printre femeile cerute cel mai repede in casatorie. Seful statului francez, Nicolas Sarkozy, a facut acest gest la doar doua ore dupa a cunoscut-o, fiind fermecat de frumusetea brunetei. Cei doi s-au cunoscut in 2007 la o cina organizata de un prieten al lui Sarkozy si dupa ce au schimbat cateva vorbe si-au dat seama ca sunt suflete-pereche si au hotarat imediat sa se casatoreasca, scrie Gardianul.

Monica Irimia, una dintre cele doua gemene Cheeky Girls, viseaza sa cåstige titlul pentru „cel mai frumos posterior al anului 2009“, anunta „The Sun“. Potrivit tabloidului britanic, Monica Irimia lucreaza din greu pentru a-si indeplini acest vis. „Imi lucrez corpul foarte mult, circa 2-3 ore pe zi. Este ca un job. Vreau sa fiu sanatoasa si in forma, astfel incåt lumea sa nu mai spuna ca arat ca o ciudata. Am avut depresii si am suferit de anorexie circa 2 ani, dar acum sunt måndra ca-mi pot arata formele. Cred ca arat bine. Orice fata viseaza sa intre in competitie pentru cel mai frumos posterior al anului. Sper sa fiu apreciata de fani“, a declarat Monica Irimia, scrie Curentul.

Actorul american Mickey Rourke a uimit personalul de pe celebrul aeroport Heathrow din Londra, el fiind surprins cu un geamantan plin de pantofi, cu o greutate de aproximativ 36 de kilograme, informeaza Curentul. Bagajul plin de pantofi al lui Rourke a depasit limita de greutate. Astfel, inainte de a trece de formalitatile de imbarcare pentru cursa lui spre New York, actorul american a trebuit sa redistribuie perechile de pantofi in celelalte bagaje ale sale.

O surpriza-surpriza la Duminica in familie (Antena 1), de ziua indragostitilor: Razvan Constantinescu, iubitul si impresarul cintaretei Miki, si-a luat inima-n dinti si a cerut-o de nevasta in direct pe domnisoara cu care se iubeste de ani buni. Impresionata si nu prea, Miki i-a furnizat petitorului o replica de neuitat: Raspunsul este la fel cu acela de acum patru ani: DA! . Pai, daca i-a spus da, acum patru ani, de ce nu sint casatoriti nici pina in ziua de azi? Probabil, pentru ca lui Razvan ii place sa verifice, din cind in cind, cit de serioase sint intentiile de viitor ale iubitei sale, scrie 7Plus.

Madonna s-a clasat pe prima pozitie si conduce detasat in top. Turneul “Sticky & Sweet” al reginei muzicii pop a “produs”, in 2008, suma de 243.000.000 de dolari. Chiar daca extravagantul show a inghitit circa 40% din acest total, Madonna nu a avut de suferit pentru ca a mai obtinut incasari si din vanzari de obiecte promotionale. Diva a anuntat ca in vara aceasta va reincepe turneul, urmand sa sustina inca 25 de show-uri. Desi initial fusese anuntat un concert al starului pop si in Romania, se pare ca tara noastra nu va mai fi vizitata de cantareata, afirma Libertatea.

Demi Moore si-a castigat in urma unui sondaj locul fruntas in topul celor mai prost imbracate vedete din lume. Si ca sa nu se simta singurica in top, pe locul secund se claseaza iubitul acesteia, Ashton Kutcher care dupa ce a aparut intr-o haina din blana de coiot la Festivalul Sundance nu a scapat nici el de criticile reprezentantilor PETA, afirma Libertatea.

Un sondaj initiat de publicatia americana Playboy a desemnat-o pe Erin Andrews, 31 de ani, de la postul ESPN, cea mai sexy jurnalista de pe Planeta, pentru al doilea an consecutiv. Conform presei americane, taticul Playboy, Hugh Hefner, i-a oferit doua milioane de dolari pentru a o avea in paginile revistei sale, insa vedeta de televiziune a refuzat, informeaza Libertatea.

Dupa ce a ajuns la spital cu nasul rupt, buza crapata si capul aproape spart, Rihanna pare a fi dispusa sa ii mai acorde o sansa iubitului ei, raperul Chris Brown. Cel putin asa sustine unul din apropiatii celor doi pentru revista americana USA Today. Aflata sub tratament la Centrul Medical Cedars Sinai din Los Angeles, Rihanna este aproape refacuta dupa trauma suferita, confirma si tatal divei. Chiar daca nu a vrut sa mai auda de Chris Brown, imediat dupa incident, Rihanna pare sa-l fi iertat pe raper. “Acum e OK. A trecut peste si a intrebat zilele trecute ce mai face Chris. Nu ar fi imposibil sa nu se impace, pentru ca se iubesc foarte mult”, a declarat un apropiat de-ai celor doi, informeaza Click.

Intalnirea de taina care a avut loc joia trecuta, la Pizzeria Romana din Buftea, intre Oana Zavoranu si Oana Segal, producatorul megashow-ului de la Pro TV "Dansez pentru tine", s-a soldat cu un esec. Sambata dimineata, printr-un apel telefonic, vedeta a refuzat elegant oferta celor de la Pro TV. "Au venit prea tarziu. Le-am si spus producatorilor: Unde ati fost fratilor acum cinci luni, cand nu eram in negocieri cu alte posturi?"... Mi-au dat doua zile de gandire, iar sambata dimineata, inainte de intalnirea pe care o aveam programata cu cei de la TVR, cu care sunt in discutii avansate, le-am refuzat oferta", a declarat pentru Cancan sotia lui Pepe. Ea a explicat care sunt motivele care au dus la luarea acestei decizii. "Ma bucur ca cei de la Pro au facut pasul spre impacare. M-am simtit magulita de oferta lor, insa nu pot sa dau cu piciorul la oferta TVR-ului, care mi-a propus un contract ce se poate intinde pe 2-3 ani si care, daca lucrurile decurg ok, va debuta in grila de primavara, pentru un proiect de doar 8 saptamani", a adaugat Oana Zavoranu.

Desi a devenit mamica la jumatatea lunii decembrie, actrita britanica Naomi Watts nu este genul de artista care sa stea prea mult departe de platourile de filmare. Asa se face ca la nici doua luni de cand l-a adus pe lume pe micutul Samuel, vedeta din "King Kong" s-a intors la munca si a inceput sa lucreze la pelicula "Mother and Child" (Mama si copilul), in regia lui Rodrigo Garcia. Din cate se pare, filmul va cuprinde cateva scene fierbinti care o au ca protagonista pe frumoasa actrita, in varsta de 40 de ani, scrie Cancan.