Elan: «Orgiile sexuale sunt preferinta ei». Aseara, Mihaela Radulescu a primit o lovitura puternica exact din partea celor de la care nu se astepta: colegii ei de la Antena 1. Principala edite a Observatorului s-a deschis cu un interviu senzational cu Elan Schwartzenberg, fostul sot al divei, in care acesta demonteaza toate acuzele aduse de vedeta in ultima vreme, dar o si ataca cu putere, scrie Libertatea.

Patruleasa isi faulteaza colegele. Scandal mocnit in ograda televiziunii din Baneasa, in cadrul departamentului sportiv, in care, mai nou, isi desfasoara activitatea, pe langa Simona Patruleasa, Crina Abrudan, Cristimica si Iulia Parlea. Motivul neintelegerii este favorizarea Patrulesei, prezentatoarea stirilor sportive, singura familista din "echipa" care nu mai serveste weekendurile la serviciu de cand s-a casatorit, scrie Cancan.

Raluca Sandu si-a luat taticul la plaja-n Dubai. Mircea Sandu a acceptat invitatia nasului fiicei sale, Nicu Gheara, de a petrece o vacanta de o saptamana in Dubai. Presedintele FRF va locui, impreuna cu fiica lui, Raluca, la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Orientul Mijlociu - Atlantis, The Palm, scrie Libertatea.

Florin Piersic a facut show intr-o benzinarie din Chitila. Indragitul actor, care a implinit recent 70 de ani, a demonstrat, zilele trecute, ca poate sa faca spectacol chiar si intr-o simpla statie PECO amplasata intr-o zona rau famata de langa Capitala, in Chitila. Florin Piersic s-a oprit in urma cu doua zile, la miezul noptii, la benzinarie cu un scop clar: sa-si alimenteze autoturismul. Marele actor a fost recunoscut imediat de clientii si angajatii benzinariei aflati la aceea ora din noapte in statia de alimentare. Uimiti sa-l vada pe actor in carne si oase chiar la ei " in batatura", acestia au inceput sa-si apeleze telefonic cunostintele si prietenii, chemandu-i sa-l vada pe marele Piersic, scrie Cancan.

Giovani Becali s-a certat cu Dan Chiorui' la cazinou! Fostul impresar, in ajutorul caruia au venit Victor si Gigi Becali, s-a enervat pe interlop fiindca i-a adus aminte de o datorie mai veche. Giovani Becali a avut, joi spre vineri noapte, o rafuiala intr-un cazinou din Capitala cu un cunoscut si respectat camatar, Dan Chioru?! Reporterii CANCAN au aflat ca acesta a facut imprudenta sa-i aminteasca fostului impresar, in gura mare, ca ii este dator, iar discutia a degenerat imediat!

Iubitul si medicii Annei Nicole Smith sunt acuzati ca i-au furnizat droguri. Noi indicii in cazul decesului fostei vedete Playboy, Anna Nicole Smith, care a murit in 2007 din cauza unei supradoze de medicamente. Iubitul si doi dintre medicii psihiatrii ai vedetei au fost acuzati ca i-au furnizat acesteia mii de medicamente "adeseori fara vreun motiv intemeiat", scrie Libertatea.

Jennifer Aniston si John Mayer s-au despartit, din nou. Jennifer Aniston si iubitul ei, cantaretul John Mayer, s-au despartit din nou anunta revista People. Ruptura dintre cei doi s-a produs la o zi dupa ce actrita a revenit din turneul european de promovare a filmului Marley & Me, scrie Libertatea.

Claudia de la Sexxy a ramas si fara barbat, si fara masina. Cantareata a lasat in urma vremurile de succes, cand numele ei conta in industria muzicala. De aproape un an, ea absenteaza din atentia publicului, lucru care i-a prejudiciat imaginea, dar si conturile, fiind acum intr-o delicata situatie financiara, cu atat mai mult cu cat s-a despartit si de iubitul ei, Vali, scrie Cancan.