Gigi tine post si se roaga in arest. Gigi Becali imparte o camaruta de 16 metri patrati cu trei barbati. Noapte alba. Post negru. Stare de spirit gri. Ajuns in 24 de ore, ca printr-o magie, din propriul pat pe o saltea deloc prietenoasa, cu somiera rece, metalica, al carei cusur suprem este faptul ca se gaseste intr-o celula de 16 metri patrati a arestului Directiei Cercetari Penale din Capitala, Gigi Becali are suficiente motive sa strige la cer, informeaza Libertatea.

Nicoleta Luciu se plange ca i s-au micsorat sanii. Bustul Nicoletei Luciu a suferit modificari radicale, odata ce actrita a intrerupt alaptarea fiului ei, Zsolt Jr., in varsta de sase luni si jumatate, relateaza Cancan.

Israela si Liviu se asorteaza din cap pana in picioare! Dansatoarea de salsa Israela Vodovoz (60 de ani) si sotul ei, Liviu Arteni (38 de ani), formeaza unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din show-biz. Socheaza la ei nu doar diferenta mare de varsta, dar si modul in care se imbraca la petreceri mondene. Astfel, la lansarea Body Art Wellness Club, de joi seara, de la Hotel Rin, cei doi au atras toate privirile, asortandu-se din cap pana in picioare, noteaza Click.

Lucian Viziru este "atacat" cu mesaje de amor pe Facebook. Din luna septembrie a anului trecut, de cand telenovela "Inima de tigan" este difuzata si in Slovacia, vedeta postului Acasa a inceput sa fie bombardata cu declaratii de dragoste "redactate in limbi straine", informeaza Cancan.

Kylie Minogue a recunoscut ca si-a operat toata fata. Cantareata australiana Kylie Minogue, acum in varsta de 40 de ani, a recunoscut ca a recurs la tratamentele cu botox pentru eliminarea ridurilor faciale si ca este posibil sa apeleze in viitor si la alte proceduri anti-imbatranire, informeaza femalefirst.co.uk, citat de Click.

Sexy Braileanca se pipaie cu animatoarele clubului si ia 500 de euro. Are fani in toata tara. De cum aud ca au ocazia sa o vada in carne si oase pe Sexy-Braileanca, barbatii se fac “pres” in fata ei. O sorb din priviri si asteapta cu infrigurare momentul cand actrita porno incepe sa se miste lasciv la bara. Asta s-a intamplat si vineri seara, in Clubul Bavaria din Regie, cand zeci de studenti s-au bulucit sa o vada. De cum si-a facut aparitia Sexy-Braileanca, tinerii si-au dat coate si s-au imbujorat, precum pustii de 15 ani, relateaza Click.

Monica «si-a vrajit» partenerul de dans. Sotia lui Irinel a renuntat sa-l invite la evenimentele mondene pe naistul Nicolae Voiculet si a inceput sa iasa cu Mihai Dima, cel alaturi de care a dansat vinerea trecuta, la “Dansez pentru tine”. Se pare ca Monica si dansatorul au devenit foarte apropiati: ei isi trimit sms-uri aproape zilnic, iar la expozitia de tablouri a lui Gabriel Hennesey si-a deschis geanta, aratandu-i intreg “arsenalul” de obiecte din interior, informeaza Click.

Ea i-a luat locul Annei Lesko in patul lui Codin! A cucerit-o cu trandafiri rosii. Tanarul afacerist a vorbit, in exclusivitate pentru Click, despre relatia amoroasa cu stirista Antenei 3, Raluca Lazarut. La doar doua saptamani de la despartirea de Anna Lesko, Codin Maticiuc a pus mana pe o alta frumusete autohtona, nimeni alta decat cea careia i-a trimis trandafiri rosii timp de un an, stirista Antena 3, Raluca Lazarut. El ne-a marturisit ca traieste o frumoasa poveste de dragoste cu focoasa bruneta de aproape 10 zile.

Simona Patruleasa vrea la PRO TV. Simona Patruleasa s-a cam plictisit de pupitrul stirilor sportive de la Antena 1 si a inceput sa faca nazuri. Surse din interiorul postului din cartierul bucurestean Baneasa ne-au marturisit ca frumoasa prezentatoare viseaza sa se mute la PRO TV, relateaza Libertatea.

Carlos Santana ii cere lui Obama sa legalizeze marijuana. Propunerea, pe care multi o asteapta pusa in practica, vine de aceasta data din partea celebrului, aparent pasnic, Carlos Santana, informeaza Libertatea.