Seful politiei din Los Angeles nu exclude varianta uciderii lui Michael Jackson. Michael Jackson e departe de a-si gasi linistea de veci, pe de o parte, din cauza familiei sale, care refuza sa-l inmormanteze fara creier, pe de alta parte, din cauza politiei, care sustine ca nu poate exclude varianta unei crime, desi la inceputul anchetei infirmase ipoteza. Noua ipoteza legata de moartea megastarului pune presiune pe doctorii care l-au avut in grija pe Michael in ultimii zece ani. Intr-un interviu acordat CNN, William Bratton, seful politiei din Los Angeles, sustine ca nu poate exclude varianta uciderii lui Jackson. Directia in care va continua ancheta se va stabili dupa ce vor fi finalizate toate analizele efectuate asupra creierului artistului, care a fost prelevat la scurt timp dupa moartea “regelui”. Abia atunci se va sti daca Michael a fost ucis cu o injectie cu anestezic sau a sfarsit in urma unei supradoze accidentale si doar la acel moment familia va putea sa-l inmormanteze, scrie Libertatea.

Mihaela Radulescu a parasit azi Romania. Mihaela Radulescu a parasit azi scena publica damboviteana. N-a facut-o cu surle si trambite, cum ii sade bine unui megastar, ci destul de discret, asa cum ar trebui sa se comporte orice mama responsabila, pe care o intereseaza doar cresterea si educatia fiului sau. Prin urmare, in aceasta dimineata, Mihaela s-a imbarcat in avion, alaturi de fiul ei Ayan, cu destinatia Franta, mai precis Coasta de Azur. Din toamna se muta cu baietelul la Monte Carlo. Pentru moment, Mihaela se va caza in superba vila de 3,5 milioane de euro, de la Cap D’Antibes, la malul Marii Mediterane, aflata in proprietatea lui Elan Schwartzenberg. Fosta vedeta tv va locui aici pana la 20 august, dupa care, impreuna cu fiul ei, Ayan, se va muta la Monte Carlo, in apartamentul pe care tot Elan cel milionar i l-a pus la dispozitie divei divortate. Imobilul se afla pe cea mai scumpa strada din lume, Princess Grace, si a costat 25.000.000 de euro. Aici, Mihaela va fi vecina de bloc cu alti doi romani celebri: cuplul Ion Ion Tiriac - Ileana Lazariuc, scrie Libertatea.

Ramona Gabor isi cauta sot german pe internet. Sora mai mica a Monicai Columbeanu figureaza pe site-ul unei romance care, de ani buni, gaseste sotii din Romania barbatilor doritori din Germania. Ramona Gabor este implicata in acest moment intr-o relatie, aparent serioasa, cu Gabi, fiul lui Nicolae Badalau, fost prefect de Giurgiu. De cateva saptamani, cei doi sunt nedespartiti si abia s-au intors dintr-o vacanta romantica. Cu toate acestea, exista o pagina web nemteasca care spune altceva. Sora Monicai Columbeanu figureaza pe un site de matrimoniale care se ocupa de cuplarea romancelor in cautarea fericirii cu barbati din Germania, dornici sa se insoare. Contul ei cuprinde mai multe poze decente si cateva informatii legate de varsta, dimensiuni si limbi straine cunoscute, scrie Cancan.

Pasarin, dorita de Piti jr. in patul lui! Aflat intr-o pauza pe plan fotbalistic, Alexandru Piturca a inceput sa dea iama printre frumusetile din show-biz. Prezent, miercuri seara, la un eveniment monden, acestuia i s-au aprins calcaiele dupa fostul iepuras Playboy, Cosmina Pasarin, fara sa-i pese ca de fata era si una dintre fostele lui iubite, Marina Dina. La doar 24 de ani, Alex Piturca se poate lauda cu un palmares impresionant de femei celebre, care i-au trecut de-a lungul timpului prin asternut. Fiul fostului selectioner, Victor Piturca a avut intotdeauna o slabciune spre blondele din show-biz, printre iubitele sale numarandu-se atat cantarete cunoscute precum Alina Crisan , dar si manechine de top ca Andra Todorescu, Marina Dina sau Andreea Necula, scrie Click.

Morgan Freeman s-a logodit cu nepoata. Actorul Morgan Freeman, de 72 de ani, s-a logodit cu nepoata sa vitrega, E'Dena Hines, de 27 de ani. Cei doi planuiesc sa faca si nunta cat mai curand posibil. Gurile rele sustin ca starul are o relatie de zece ani cu E'Dena, care este nepoata primei sale sotii, dar care a fost crescuta de Freeman si cea de-a doua sa sotie, Myrna, de care a divortat recent, dupa 25 de ani de casnicie, scrie Cancan.

Nicoleta Luciu, primele probleme medicale serioase cu Zsolt Jr. Zsolt Czergo si mama Nicoletei au fost surprinsi intrand in incinta Spitalului particular Medlife, unde fiul lui Zsolt, in varsta de zece luni, a ramas internat dupa ce a fost diagnosticat cu enterocolita. Vedeta de la Acasa TV a cunoscut, recent, si aspectele mai putin placute ale "meseriei" de mama. In urma cu cateva zile, fiul ei, Zsolt Jr., a inceput sa se simta rau. Starea lui, agravata de varsaturi, a alarmat-o atat de tare pe Nicoleta, incat l-a urcat in masina si a mers de urgenta la Spitalul Medlife, de pe Calea Grivitei. Dupa consult, pediatrii l-au diagnosticat pe micutul de zece luni cu enterocolita acuta - o afectiune a tractului digestiv. Desi medicii nu s-au grabit sa il opreasca in spital pentru tratament, Nicoleta a propus ea aceasta solutie, scrie Cancan.

Viziru face «combinatii» cu iubita. Lucian Viziru s-a apucat de afaceri! Si nu singur, ci sustinut de iubita sa, Tania Budi. Lucian a adus in Romania, pe Litoral, tichetele de reduceri “Black Sea Pass”, care la o cheltuiala de minimum 150 de lei, il ajuta pe posesor sa economiseasca 30 de lei. In maximum o luna, tichetele vor fi lansate si in Bucuresti, si la munte, noteaza Libertatea.

Anamaria Ferent: "Mi-au spart masina de 60.000 de euro". Solista va fi nevoita sa imprumute un autoturism de la fratele sau, dupa ce masina sa personala, un superb Nissan 350 Z, a fost vandalizata, miercuri noaptea, in buricul Capitalei. Anamaria Ferent declara razboi deschis hotilor de orice fel. Pentru a doua oara in viata, blonda a ajuns victima spargatorilor, desi sustine ca si-a luat toate masurile de siguranta. "Mi-au spart masina miercuri seara. Mi-au spart geamul si mi-au luat detectorul de radar pe care, din nefericire, l-am uitat in ea. Desi am parcat in fata blocului meu, din zona Unirii, chiar in fata scarii care este pazita non-stop de un portar, acesti indivizi au reusit in doua minute sa-mi sparga geamul si sa ia ce era de luat", a declarat solista, citata de Cancan.