Cine pleacă de la "Dansez pentru tine" cu 60.000 €? In această seară, la PRO TV, se decide caştigătorul trofeului "Dansez pentru tine" şi implicit al sumei de 60.000 de euro. Lupta se duce intre cele mai bune două perechi ale acestui sezon: Jean de la Craiova - Sandra Neacşu şi Liviu Vârciu - Ilaria Cherloabă, noteaza Libertatea.

Delia: «M-ai înşelat? Mă duc la tata!». Când se supără, Delia Matache şi Gina Pistol se refugiază din apartamentele de lux ale iubiţilor, în locuinţele modeste ale părinţilor lor, situate în cartiere mărginaşe. Cele două vedete şi-au făcut anul acesta bagajul, dezamăgite că partenerii de viaţă au călcat strâmb, scrie Click.

Leo de la Strehaia a plecat in Panama cu banii camatarilor. Leo de la Strehaia a anuntat, ieri, la Antena 1, in cadrul emisiunii Acces Direct, ca banuieste ca a fost batut de oamenii manelistului Adi Minune, care, dupa ce l-au lovit, i-ar fi luat 11.000 de euro si un telefon mobil. El ascunde insa adevarata poveste, pe care CANCAN vi-o prezinta in exclusivitate. Aceasta poveste este singura avuta in vedere si de politie, care a intrat pe fir si a aflat amanunte socante din culisele scandalului.

Mutu, sex pe iaht cu Catrinel Menghia? Sub titlul "Don Juan de Chelsea", in cartea "Ca nimeni altul" există un capitol intreg destinat aventurilor fotbalistului. Pe vremea cand schimba partenerele cu nonşalanţă, Adrian Mutu nu ducea lipsă de fantezie. Din volumul “Ca nimeni altul”, publicat luna trecută în Italia, aflăm că “Briliantul” s-ar fi dat în vânt după partide de amor în locuri neobişnuite: în toaletă sau pe iaht, noteaza Libertatea.

Apropiatii fratelui lui Fane Spoitoru, suparati ca Banica l-a lasat pe Migdal la greu. Dupa ce Stefan Banica Jr. a invatat sa fie mafiot de la fratele lui Fane Spoitoru, Ion Migdal, care l-a consiliat pe artist pe tema limbajului de cartier pentru rolul Ciupanezu, profesorul lui Banica a fost uitat de elev. Migdal a fost arestat, iar Ciupanezu nu i-a trimis acestuia la suferinta niciun pachet si nici nu l-a vizitat. Anul trecut, Stefan Banica Jr. a facut o declaratie in fata procurorilor, intr-un dosar in care avea calitatea de martor, spunand ca a apelat la fratele lui Fane Spoitoru pentru a recupera o masina ce apartinea unui prieten. Am pe prietenul meu avocat, caruia i s-a furat masina. Incearca sa o recuperezi mai repede, sa nu cumva sa-i plece masina din tara, i-a spus Banica lui Migdale, intr-o discutie telefonica interceptata de anchetatori, noteaza Cancan.

Katie Holmes: «Tom, 75.000.000$ dacă mai vrei un copil!» Conform contractului prenupţial, actorul este bun de plată. Tom Cruise (47 de ani) şi Katie Holmes (30 de ani) au căzut de acord să mai aibă un copil. După trei ani de căsnicie, Katie a acceptat cu greu să-i facă un frăţior lui Suri (3 ani). Conform contractului prenupţial pe care Tom Cruise l-a semnat cu mai tânăra sa soţie, Katie Holmes, el va trebui să-i plătească acesteia 75 de milioane de dolari pentru ca să-i nască al doilea copil, scrie Click.

Ramona Gabor pleacă de sărbători în Spania, cu iubitul. La finalul unui an plin, Ramona Gabor aşteaptă cu nerăbdare Sărbătorile de iarnă pentru a se relaxa alături de iubitul ei, Gabriel Bădălău. Manechinul va petrece Crăciunul în Spania împreună cu iubitul ei şi mai mulţi prieteni, însă recunoaşte că regretă că nu va fi alături de familia sa la "tăiatul porcului", noteaza Libertatea.

Roxana Ilie se da la fund. De-a lungul timpului, vedetele autohtone au fost surprinse in ipostaze care mai de care mai stanjenitoare, ba cu un deget in nas, ba cu vreo mana cine stie pe unde. Dar, se pare ca intotdeauna e loc de mai bine... Paparazzii CANCAN au surprins-o pe Roxana Ilie in timp ce se scarpina in... dos!