Laura Andresan s-a pozat la ginecolog. Laura Andresan impinge tot mai departe limitele intimitatii. Ea s-a pozat in timpul controlului ginecologic, oferind cititorilor sai si amanunte explicite asupra analizelor facute si chiar a starii de sanatate a vaginului sau. Dincolo de tot felul de detalii de ordin vulgar, Laura Andresan a tinut sa depuna tot acest efort cu scopul de a convinge tot mai multe romance sa mearga anual la control ginecologic. Profa de sex s-a pozat cu picioarele desfacute, si-a pozat doctorita, apoi s-a pozat pe sine cu o parte din instrumentarul medical, potrivit Antena1.

carul_cu_vedeteFoto: Colaj foto

Iri vrea piele de bebeluş cu cremă de 900 €? Are 53 de ani şi o soţie tânără, care şi-a lut tălpăşiţa în America. Irinel Columbeanu are toate motivele să caute elixirul tinereţii, aşa că s-a înfiinţat miercuri seară la lansarea unei creme japoneze de lux. Mai mult, Iri l-a luat cu el şi pe tatăl său, veteranul Ion Columbeanu (83 de ani). Cei doi au cules informaţii despre crema-minune şi nu au părut deloc speriaţi de preţul exorbitant: aproape 900 de euro cutiuţa. Dacă va folosi produsul, lui Irinel i s-a promis o piele ca de bebeluş în 30 de zile, aşa că milionarul de la Izvorani s-a grăbit să-şi întindă obrazul pentru alte posibile cuceriri, scrie Click!.

Le vor compune o manea politistilor. Soc in lumea manelistilor! Dupa ce au fost audiati de politisti in cazul unei tentative de omor din 19 septembrie, dintr-un club din Bucuresti, Adi Minune si Florin Salam au fost pusi ieri sub invinuire. Acuzatiile cantaresc greu - favorizarea infractorului in cazul lui Adi Minune si marturie mincinoasa in cazul lui Florin Salam. In acelasi dosar a fost acuzat si patronul localului in care a avut loc incidentul. Audieri-maraton la Politia Capitalei, in cazul tentativei de omor de pe 19 septembrie, dintr-un cunoscut club de manele de la Piata Muncii. In urma unor descinderi, 20 de persoane care, potrivit anchetatorilor, ar fi fost implicate in scandal, au fost "saltate" de politisti si duse la audieri. Printre acestea, renumitii manelisti Florin Salam si Adi Minune. "Nu sunt implicat. Acum ma voi duce sa inregistrez un cantec despre ce mi s-a intamplat aici. Le voi compune o manea politistilor", a spus revoltat Florin Salam, citat de Cancan.

Pamela Anderson, din nou goală în Playboy, la 43 de ani. Pamela Anderson va apărea, la 43 de ani, pe coperta revistei Playboy - aceasta fiind a 11-a oară când pozează pentru celebra publicaţie -, într-o scenă care aduce un omagiu filmului "La Dolce Vita". Vedeta serialului "Baywatch" a pozat pentru prima dată pentru coperta Playboy în 1989 şi a fost Playmate al anului 1990. După 20 de ani, Pamela Anderson va fi din nou pe coperta Playboy, în numărul din ianuarie 2011, goală, într-un decor ce imaginează faimoasa scenă din Fontana di Trevi a Anitei Ekberg din filmul clasic "La Dolce Vita" (1960). Pe pagina sa de Twitter, magnatul Playboy, Hugh Hefner, a scris că Pamela Anderson va apărea în revistă în piscină, aducând astfel un tribut filmului "La Dolce Vita", în care a jucat şi Marcello Mastroianni, potrivit Libertatea.

Are sutien de doua milioane de dolari. Frumoasa brazilianca Adriana Lima a prezentat, la New York, cel mai scump sutien din lume, care este ornat cu 2.000 de diamante, topaze si safire. Este pentru a doua oara cand Adriana este aleasa de compania "Victoria's Secret" sa poarte cel mai scump sutien din lume. Brazilianca a mai facut acest lucru in urma cu doi ani. Adriana Lima, care lucreaza pentru celebra companie de lenjerie intima din anul 1998, este considerata cel mai sexy model din lume. Este casatorita cu jucatorul de baschet Marko Jaric, impreuna cu care are o fetita in varsta de un an, pe nume Valentina, relateaza Cancan.

Paula Seling i-a spart nasul partenerului de la „Dansez pentru tine“. Partenerul de dans al Paulei Seling din cadrul show-ului de la Pro TV a avut parte miercuri seară de o întâmplare mai puţin plăcută. În timpul repetiţiilor de salsa pentru ediţia de astăzi a emisiunii, Tudor a fost lovit accidental de Paula, care i-a fisurat piramida nazală. În timp ce executa o serie de piruete, solista l-a lovit la nas, cu cotul, pe colegul ei. „Mi-a fost cumplit de teamă să nu se fi întâmplat exact ce s-a dovedit la radiografie: fisură a piramidei nazale. Nu-mi vine să cred că eu am putut să rănesc pe cineva atât de rău, mai ales pe Tudor, la care ţin atât de mult. Chiar dacă el ştie că nu am vrut, mă simt îngrozitor", povesteşte Paula Seling, citata de Adevarul.

Ioana Popescu, slobodă la gură despre fotbaliştii cu care s-a culcat. Jurnalista Ioana Popescu isi publică memoriile despre fotbaliştii care au trecut pe la ea prin dormitor, în revista Star. Ea a fost invitată alături de Carmen Pleşea şi şarpele acesteia în emisiunea lui Capatos, "Un Show Păcătos", unde a vorbit despre cei mai buni 10 fotbalişti cu care s-a culcat, anunta Click!.

Calvin Klein isi face reclama cu un viol. Celebra casa de moda Calvin Klein este in centrul unui scandal monstru din cauza unei reclame pentru promovarea colectiei de blugi 2010-2011. Intr-un poster, modelul Lara Stone apare sumar imbracata, alaturi de cateva modele masculine, in ipostaze considerate indecente. Barbatii par sa o violeze pe apetisanta Lara. Cel putin aceasta a fost parerea autoritatilor australiene, care au decis interzicerea campaniei publicitare pe teritoriul tarii lor. "Imaginile sunt mult prea socante pentru a putea fi afisate la vedere. Pot fi vazute de copii si pot rani sensibilitatea multor altor persoane. Din nefericire, unele companii isi fac publicitate incercand sa socheze cu orice pret, doar pentru a atrage atentia asupra produselor lor", a explicat un reprezentant al autoritatilor din Sydney. Exista insa si pareri conform carora reclama Calvin Klein este plina de senzualitate, nicidecum indecenta, relateaza Cancan. .