Blonda lui Iri s-a dat la Bianca Dragusanu! Flore Salilidis, blonda care i-a oferit un show lesbi lui Irinel Columbeanu in jacuzzi-ul acestuia, in timp ce Monica se afla in America, s-a dat si la Bianca Dragusanu in acest weekend, la petrecerea Playboy care a avut loc sambata seara. Flore nu s-a abtinut sa o pipaie pe fosta "Blonda a lui Bote" spre deliciul barbatilor care asteptau ca asistenta lui Capatos sa intre in jocul dezinhibatei blonde. Bianca a raspuns gesturilor tandre ale blondei si a dansat extrem de provocator cu aceasta, nelasandu-se mai prejos, in fata celei care i-a incalzit apa din jacuzzi lui Iri, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Oana Roman o ataca dur pe iubita lui Cornel Pasat: "Atat poate, sa se plimbe in tatele goale". De data aceasta, se ia de actuala logodnica a stripper-ului, Bianca Badoi, pe care o blameaza fiindca si-a dezgolit sanii pe scena: "Sunt asa mandra! Stau la masa si ma uit pe scena la logodnica fostului meu iubit, care se plimba in tatele goale pe scena pentru ca atat poate", a scris Oana pe contul sau de Facebook. Se pare ca Oanei nu i-a picat bine vestea ca Pasat a cerut-o pe Bianca de sotie, asa ca nu pierde nici o ocazie sa o atace. De altfel, cele doua femei au avut conflicte si atunci cand Oana a fost managerul trupei Flamingo, unde lucra si Bianca. Surse din cercul de prieteni ai lui Cornel ne-au marturisit ca certurile dintre ele l-au facut pe Cornel sa rupa colaborarea cu Oana, femeia cu care s-a iubit timp de sapte ani, anunta Click.

"Erotic Dreams Show by Alina Plugaru" a debutat pe scena. Dupa ce a organizat mai multe preselectii pentru a alege fete sexy si talentate pentru trupa sa de dans, Alina Plugaru a dat startul distractiei, vineri noaptea, in clubul bucurestean Maxx. Trupa de dans erotic, "Erotic Dreams Show", condusa de Regina Porno a Romaniei, s-a tinut de cuvant si a facut un show incendiari din care nu au lipsit momentele de show lesbi si nici cele in care barbatii au fost adusi pe scena pentru a fi "masati" de cele doua tinere dansatoare, informeaza Libertatea.

Marina Dina, show erotic pe videochat. Asistenta lui Daniel Morar s-a dezbracat in fata unor straini si... straine, care o plateau la minut ca sa se aseze, la comanda lor, in pozitii indecente. Drept urmare, oricine avea cont pe site-ul unde lucra Marina Dina putea sa-i comunice vedetei, in scris, ce pofteste de la ea. Cancan a scos la lumina un amanunt extrem de picant din trecutul asistentei lui Morar. Daca astazi formele voluptuoase ale Marinei fac furori atat pe micul ecran, cat si in paginile revistelor pentru barbati, cu sapte ani in urma, blonda isi arata goliciunea contra cost, pe internet, in fata unor cetateni straini. Ziarul nostru a intrat in posesia unui set de instantanee, realizate in anul 2004, care o surprind pe vedeta de astazi in plina actiune, scrie Cancan.

Miresele vedete si-au scos sanii la expozitie! Orice barbat sanatos ar fi avut dureri de inima sambata, la targul de mirese de la Romexpo. Pe scena au defilat cele mai sexy femei din Romania care, ca sa vezi coincidenta, au ales toate cele mai decoltate rochii. Andreea Mantea, Iuliana Luciu, Andreea Tonciu si Laurette si-au expus sambata silicoanele la Expo Ideal Mariaj, in cadrul unei superbe prezentari de moda. Cele patru fete i-au tinut piept cu brio Nicoletei Luciu, singura cu care Mama Natura a fost mai generoasa de la brau in sus. La eveniment, puhoi de lume, atat barbati, cat si femei, nerabdatoare sa-si gaseasca rochia perfecta pentru nunta. Fotoreporterii Click! au reusit sa intre in culise si sa le surprinda pe frumoasele domnisoare in ipostaze care mai de care mai haioase, dar si sexy, cu sanii revarsati din rochii, anunta Click.

Elton John si David Furnish si-au amestecat sperma ca sa nu stie cine este tatal copilului. Elton John si sotul sau, David Furnish, au anuntat ca si-au botezat baietelul, Zachary, dupa biserica San Zaccaria, din Venetia. La scurt timp dupa aceea cantaretul a mai facut o declaratie interesanta: el a marturisit ca si-a amestecat sperma cu cea a sotului sau ca sa nu stie niciodata cine este tatal copilului. Zachary este unul dintre numele mele preferate. Biserica noastra preferata este in Venetia, unde este a doua noastra casa si se numeste San Zaccaria. Acesta a fost si numele tatalui lui Ioan Botezatorul, iar el a fost nascut cu trei zile inaintea lui Iisus Hristos", a marturisit Elton la radio BBC. Copilul insamai are un nume - Jackson: "Jackson este un nume care mi-a placut intotdeauna, iar tatal lui David se numeste Jack. Jackson este un nume vechi, englez, care inseamna fiul lui Jack. Asa ca fiul nostru se numeste Zachary Jackson. In plus, el a fost nascut in ziua de Craciun, iar asta este un semn bun", a mai continuat Elton, informeaza Libertatea.

Sani de cosmar pentru Laurette. La aproape trei luni dupa ce a suferit o operatie de marire de bust, exoticul model a inceput sa aiba probleme. Primele semne au aparut la sfarsitul saptamanii trecute, cand mulatra a fost la un masaj de... relaxare. Laurette nu si-ar fi imaginat nici in visele ei cele mai negre ca un banal masaj de relaxare i-ar putea provoca atata durere si spaima. Vineri seara, la finalul sedintei de masaj pe care si l-a facut intr-un salon de specialitate, aceasta a simtit o durere sfasietoare la sani. Speriata de moarte, mulatra a pus mana pe telefon si l-a contactat pe doctorul care i-a pus implanturi siliconice de 410 ml in noiembrie 2010. Tematoare, ea i-a solicitat medicului sa o consulte imediat. "In prima faza, domnul doctor m-a intrebat ce am facut. I-am spus ca nimic. Ca am fost doar la masaj, iar durerile au aparut, oricum, dupa. Mi-a interzis sa mai stau vreodata pe burta, spunandu-mi ca durerea a aparut din cauza presiunii, pentru ca am fost apasata si masata pe spate", ne-a povestit manechinul de culoare. Ca sa fie sigura ca totul este in regula, mulatra s-a programat, luni, la un control de rutina, scrie Cancan.

Iurie Darie are liber la sex. Emotii mari pentru Iurie Darie, care a ajuns la spitalul de Urgenta Floreasca, dupa ce sambata seara a lesinat intr-un restaurant din Capitala. Actorul se afla acum in afara oricarui pericol, fericit ca medicii nu i-au impus restrictii alimentare sau amoroase. Actrita Anca Pandrea (65 ani) a tras o sperietura sora cu moartea sambata seara, atunci cand si-a vazut sotul lesinand. Pe cand se aflau la restaurantul "El Greco" din Capitala, Iurie Darie (82 ani) a cazut din picioare, ajungand de urgenta la Spitalul Floreasca din Capitala. Dupa ce i s-au administrat perfuzii cu vitamine, actorul a fost lasat sa plece acasa, urmand sa revina in cursul zilei de astazi la un control: "Medicii au intentionat sa il interneze, dar Iurie nici nu a vrut sa auda. Acum este acasa si se simte bine. Ma rog, trebuie sa mearga regulat la spital, pentru a i se lua tensiunea si sa i se faca analize. Saracul, nici nu apucase sa manance la restaurant", a declarat Anca Pandrea, pentru Click.