Andreea Antonescu recunoaste: "Sunt insarcinata".Afla ce alte vedete vor deveni mamici in 2011! Fotoreporterii Libertatii au surprins-o, zilele trecute, pe cantareata la plimbare prin Bucuresti. Antonescu si iubitul ei, Traian Spak, vor fi in curand parinti. Cantareata, care a devenit cunoscuta datorita trupei Andre, este insarcinata in sase luni. Cantareata a dezvaluit, pentru revista Story, ceea ce Libertatea a anuntat la jumatatea lunii octombrie a anului trecut. Artista a marturisit ca nu e afectata de faptul ca relatia ei cu Traian Spak nu este oficializata si nici de comentariile presei, scrie Libertatea.

carul cu vedeteFoto: Colaj foto

Fetele lui Bahmu si-au dat chilotii jos pentru 500 euro. De un an au avut nevoie dansatoarele de la Taraf TV sa treaca peste rusine si sa-si faca treaba asa cum scrie in contract, adica sa se dezbrace de tot. Recent, stripteusele au reusit "sa scape" si de chiloti, iar dedicatiile platite curg cu nemiluita de la telespectatori. Duminica, dupa miezul notii, de serviciu au fost Oana si Anne, aceasta din urma fiind foarte mandra de noile ei silicoane, scrie Click.

Maria Marinescu are acasa o masina de razboi. Maria Marinescu s-a casatorit in 2009 cu omul de afaceri Frank Colin, de nationalitate franceza, pe pajistea din fata unui castel situat in apropiere de Paris, iar la sfarsitul anului trecut cei doi au devenit parinti. Despre Frank Colin s-au scris multe in presa, incepand cu relatia pe care a avut-o cu Andreea Raicu. Unii au sustinut ca, o perioada, Frank a lucrat ca bodyguard al unor persoane publice importante din Franta, fie ei politicieni sau vedete din showbiz, si ca atunci cand a sosit in Romania era garda de corp a unui om de afaceri elvetian. Au existat voci care l-au catalogat cu o usoara aroganta drept "un simplu bodyguard" pe sotul Mariei Marinescu, insa barbatul a luptat in trecut acolo unde multi doar viseza sa ajunga: in Legiunea Straina, anunta Cancan.

Ozana Barabancea e la un pas de depresie din cauza mutilarii suferite: "Ma uit la pozele mele si plang". Cantareata Ozana Barabancea vrea sa ii dea in judecata pe cei care sunt vinovati de mutilarea ei, in urma unor injectii pentru hidratarea tenului. Ozana se uita la pozele pe care le-a facut anul trecut si plange, disperata fiind ca fata ei nu va mai arata ca inainte de tratament. "Ma uit la pozele mele si plang. Nu imi vine sa cred cat de bine aratam atunci si in ce hal am ajuns dupa o injectie. Sunt distrusa psihic dupa aceasta experienta", ne-a spus, ieri, Ozana Barabancea, prima cantareata de opera din Romania care a realizat un pictorial incendiar, anul trecut, potrivit Libertatea.

Alex Piturca s-a despartit de cea mai frumoasa romanca. Povestea de dragoste dintre cea mai frumoasa romanca si fotbalistul Alex Piturca a luat sfarsit. Anuntul a fost facut de catre cei doi, pe o platforma de socializare on-line, chiar de Ziua Indragostitilor. Inimioare din plus, cine romantice, plimbari sub clar de luna si declaratii de dragoste. Acestea au fost ingredientele zilei de ieri. Nu si pentru Oana Paveluc, care s-a despartit de Alex Piturca. La Balul de Valentine's Day, care s-a desfasurat sambata, 12 februarie, la Palatul Ghika, unde cea mai frumoasa romanca a fost in centrul atentiei, nimic nu parea sa anunte o astfel de veste, scrie Click.

Monica Tatoiu: "Victor nu imi face cadouri si mi-a spus o singura data ca ma iubeste". Monica Tatoiu a implinit 24 de ani de cand s-a casatorit cu sotul ei, Victor, iar luni au serbat Nunta de Saten. Cei doi se iubesc, chiar daca nu isi marturisesc acest lucru. Nunta celor doi a avut loc tocmai de Ziua Indragostitilor, pe vremea cand aceasta sarbatoare nici nu exista la noi in tara. "Atunci mi-a zis ca ma iubeste pentru prima data in viata si de atunci nu mi-a mai spus deloc, pentru ca crede ca e de la sine inteles", a declarat Monica Tatoiu, pentru Happy Hour. "De cate ori m-a facut proasta in cei 24 de ani, mai ales in ultimii 10, cand merg la emisiuni politice...", a continuat sa glumeasca fosta doamna Oriflame, care a adaugat ca televiziunea este viata ei si ar merge pe platoul de filmare chiar daca ar fi legata, anunta Libertatea.