Cu ce a cucerit-o chinezul pe Moni. Locuieste intr-un apartament de 5.000.0000 $ si se plimba cu masini de 800.000! Moni se lafaie in averea chinezului din L.A. Dragostea Monicai Gabor este legata invariabil de o avere consistenta. Aventura ei amoroasa a inceput alaturi de Irinel Columbeanu, unul dintre cei mai cunoscuti milionari romani, si se consuma in acest moment alaturi de un multimilionar chinez, care i-a oferit un contract de 1.000.000$ pentru promovarea ceaiului Mr. Pink si pretextul perfect pentru a trai o viata dubla peste Ocean. In SUA, Moni joaca rolul Cenusaresei, insa traieste ca o adevarata printesa, in luxul orbitor pe care amantul i l-a pus la dispozitie. Lucreaza intr-o cladire de birouri spectaculoasa, conduce masini de sute de mii de dolari si locuieste intr-una dintre cele mai selecte zone ale L.A.-ului. Din toate aceste bogatii gusta si Moni, care atunci cand ajunge peste Ocean, sub pretextul contractului de imagine pe care il are in derulare, traieste intr-un apartament de cinci milioane de dolari, pe Willshire Bvd., la numai un kilometru de exclusivistul Beverly Hills. In plus, nu se deplaseaza decat in masini de peste 100.000 de dolari. Iubitul ei detine un parc auto in devenire: un Lamborghini Murcielago de 300.000 de dolari, un Cadillac de 100.000 de dolari si un Rolls-Royce de 400.000. Din aceasta descriere, chinezul ar putea parea un print pe un cal alb, insa are o... verigheta deloc de neglijat. Integral in Cancan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Cruduta s-a dezbracat pentru Mihai Mitoseru. Mihai Mitoseru si-a serbat ziua de nastere in emisiunea "Un show pacatos" de la Antena 1. Actorul nu a vrut sa-si spuna varsta, mentionand doar atat "... si 6". Surpriza cea mai mare a venit din partea asistentei TV, Daniela Crudu care a facut striptease! Prezentatorul emisiunii "Un show pacatos", Dan Capatos, plus alti prieteni au venit in platoul emisiunii de la Antena 1, miercuri seara, pentru a-l sarbatori pe Mihai Mitoseru, care a implinit 36 de ani. Intr-un cadru estival, cu piscina, sezlonguri, gratere, mici si imbracati lejer, invitatii s-au distrat ca in vacanta. Actorul a primit in dar un tort pe care era inscriptionat un bilet de avion spre Dubai, scrie Click.

Bianca l-a instigat la jocuri perverse pe fostul iubit al Evei Kent! I s-a pus pata pe fundul lui Jilavu. Pretentioasa si exigenta, Bianca Dragusanu i-a pus pe jar pe cei douazeci de pretendenti de la show-ul "Burlacita", supunandu-i unor probe dure. Se pare ca roscatei i-a intrat la inima unul dintre concurenti, astfel ca si-a permis cateva glumite cu iz erotic cu Andrei Jilavu, pe care l-a batut la fund cu crosa de golf. Emotii mari pentru debutul pe sticla al show-ului "Burlacita", difuzat asta-seara, de la ora 20.20, pe Antena 1. Bianca nu face rabat de la imaginea ei de diva intangibila, insa are momente in care-i surprinde pe concurenti, tachinandu-i sau glumind cu ei. Dintre toti, se pare ca Andrei Jilavu, fostul iubit al Evei Kent, s-a facut remarcat in ochii vedetei, asta dupa ce, la prima intalnire, concurentul i-a dedicat un numar de striptease in toata regula. La filmarile din Turcia, de zilele trecute, concurentii au fost nevoiti sa-si demonstreze maiestria intr-ale golfului si, inspirata probabil de funduletul obraznic al lui Jilavu, Bianca l-a instigat la un joc cu tenta erotica, incercand mai intai sa-i bage crosa de golf in chilotii rosii pe care ii remarcase din prima, scrie Cancan.

Roxana Nemes a pozat goala si n-a avut timp sa invete. Imbatata de succes si pe val in showbiz, sprijinita de influentul Radu Groza, Roxana Nemes a lasat in plan secund facultatea. Click a aflat ca blonda, care s-a remarcat la rubrica "Fata de la Pagina 3", a luat nota 5 la licenta, la proba scrisa. Frumoasa Roxana Nemes (22 de ani) a fost atat de fericita ca a pozat luna aceasta in revista Playboy, incat a uitat ca trebuie sa mai si invete pentru facultate. Blonda a sustinut marti proba scrisa a examenului de licenta la Jurnalism, in cadrul Universitatii Hyperion si nu a reusit sa ia decat o nota de 5, scrie Click.

Oana Zavoranu face primul pas spre impacare? "Si eu sufar inca dupa divort". Dupa ce s-au jignit pe mai toate posturile de televiziune, Oana si Pepe au revenit la sentimente mai pasnice si par sa fi ingropat securea razboiului. Cantaretul a declarat ca sufera dupa divort, iar fosta sa sotie vrea sa ii raspunda acum, prin intermediul Cancan. "Si eu sufar inca dupa divort, pentru ca mi-a fost sapte ani sot, ne-am iubit, nu am stat cu de-a sila si sunt lucruri care ne aduc aminte unul de celalalt", ne-a declarat Oana, care si-a amintit si ca Pepe ar fi precizat ca Tudy i-a luat cea mai frumoasa femeie. Integral in Cancan.

O vedeta din lumea mondena, sex in plina strada.Click.ro va prezinta in exclusivitate imagini incredibile cu o vedeta sexy de la noi surprinsa intr-un moment erotic in plina strada. Vedeta a fost filmata de ipostaze indecente cu un stripper pe care l-a agatat in clubul unde a petrecut pana dimineata.