RADIO - TV
Mele��canu: Am sunat-o pe Viorica D��ncil��. Nu mi-a cerut demisia ��i m-a asigurat c�� nici nu mi-o va cere Teodor Mele��canu a declarat, miercuri sear��, la Digi 24, c�� a sunat-o pe Viorica D��ncil�� dupa ce pre��edintele Iohannis ceruse demiterea sa, dar c�� premierul i-a spus c�� nu îi cere demisia ��i l-a asigurat c�� nici nu i-o va cere. Tot în aceast�� sear��, Mele��canu a declarat la Antena 3 c�� nici prin gând nu-i trece s�� î��i dea demisia, pentru c�� ”am f��cut pentru prima oar�� un efort enorm pentru ca românii din diaspora s�� voteze”.
B��sescu: Mi-a pl��cut de D��ncil��. Vorbea ast��zi precis, ca un om de partid Traian B��sescu a declarat mar��i sear��, la TVR 1, c�� a urm��rit declara��iile din cursul zilei ale Vioric��i D��ncil��, dup�� Biroul Permanent Na��ional al PSD, precizând c�� i-a pl��cut cum a vorbit premierul, precis ��i ca un om de partid.
Dan Barna, la Antena 3, la emisiunea lui Mihai Gâdea: Vom depune mo��iune de cenzur��, am discutat cu PNL, PMP, UDMR ��i Victor Ponta / M�� a��tept ca acest guvern s�� cad�� Liderul USR, Dan Barna, a declarat mar��i seara, invitat la emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3, c�� opozi��ia va depune o mo��iune de cenzur�� ��i c�� a demarat discu��iile cu PNL, PMP, UDMR ��i partidul lui Victor Ponta dar, în cazul unei reu��ite, USR doar va sus��ine viitorul guvern, f��r�� a face parte din el.
Orban, despre anun��ul USR-PLUS c�� vor avea preziden��iabil: Ce s�� le facem? E democra��ie Ludovic Orban a declarat luni sear��, la România TV, referitor la faptul c�� Alian��a USR-PLUS a anun��at c�� va avea candidat propriu la alegerile preziden��iale, iar Dacian Ciolo�� ��i-a ar��tat disponibilitatea pentru a candida, c�� este democra��ie ��i orice are dreptul legal s�� se înscrie în aceast�� curs��, potrivit Mediafax.
B��sescu, despre Dragnea: Era paralizat de spaim��, lipsa de sânge rece s-a v��zut duminic�� Traian B��sescu a declarat, luni sear��, la B1 TV, c�� liderul PSD Liviu Dragnea era „paralizat de spaim��”, lucru care s-a v��zut înc�� de duminic�� sear��, când în conferin��a de pres�� acesta anun��a viitorii candida��i la Pre��edin��ie, potrivit Mediafax.
Teodor Mele��canu, despre dezastrul de la votul din Diaspora: Nimeni nu ��tie câ��i români sunt în str��in��tate / Despre demisie: Nu ��ine numai de mine, ��ine ��i de partidul politic Ministrul de Externe, Teodor Mele��canu, a sus��inut duminic�� noapte, într-o interven��ie telefonic�� la Digi24, c�� el ��i-a „f��cut datoria” în ce prive��te organizarea votului din Diaspora, unde, la fel ca în 2014, românii au format cozi imense la sec��iile de votare, iar mul��i dintre ei nu au reu��it s��-��i exercite votul. Mele��canu a refuzat s�� spun�� dac�� î��i va da demisia din func��ie pentru aceast�� situa��ie, sus��inând c�� „e o chestiune care nu ��ine numai de mine, ��ine ��i de partidul politic din care fac parte”.
Liviu Dragnea: Am refuzat s�� pl��tesc ��i un leu prejudiciu. De ce s�� pl��tesc, dac�� sunt nevinovat? Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat joi sear��, la Antena 3, referitor la sentin��a pe care o a��teapt�� luni în dosarul angaj��rilor ilegale, c�� a refuzat s�� pl��teasc�� o parte din prejudiciu, deoarece nu este vinovat. Totodat��, Dragnea spune c�� sunt presiuni mari asupra completului de judec��tori.
Antena 3, emisiune dedicat�� lui Radu Maz��re cu mama ��i fiul în platou Fiul lui Radu Maz��re, R��ducu Maz��re, a criticat, miercuri sear��, condi��iile din închisoarea din Madagascar în care a fost închis tat��l s��u, precizând c�� nu a mai v��zut a��a ceva decât în filme, potrivit Mediafax.
T��riceanu: Nu v��d niciun motiv pentru ca s�� renun����m la doamna D��ncil�� Liderul ALDE, C��lin Popescu T��riceanu, a declarat miercuri seara c�� nu vede niciun motiv pentru schimbarea din func��ie a premierului Viorica D��ncil��, îns�� sus��ine c�� ar fi fost mai potrivit�� o restructurare a Executivului, nu o remaniere.”Nu schimba niciodat�� caii în mijlocul râului”, a apreciat el, potrivit Mediafax.
Liviu Dragnea: La Parchetul General este o sesizare de la SRI în care se spune c�� Dragnea ��i PSD boicoteaz�� referendumul / Sunt parlamentari Pro România care au început s�� contacteze colegi s�� vin�� înapoi în PSD Pre��edintele PSD, Liviu Dragnea, a anun��at miercuri sear��, într-o emisiune la România TV, c��, din informa��iile pe care le-a primit din interiorul Parchetului, la Parchetul General exist�� o sesizare de la SRI în care se reclam�� faptul c�� Liviu Dragnea ��i PSD vor boicotarea referendumului. El mai spus c�� exist�� o presiune imens�� pe completul de judecat�� ce urmeaz�� s�� se pronun��e în dosarul s��u, acestea venind din partea sistemului, la comanda pre��edintelui Klaus Iohannis. De asemenea, liderul PSD a sus��inut c�� mai mul��i membri social-democra��i pleca��i spre Pro România dau semnale c�� vor s�� revin�� deoarece nu mai au încredere în proiect.
T��riceanu: Rezultatul la europarlamentare nu are cum s�� influen��eze actual�� majoritate C��lin Popescu T��riceanu a declarat mar��i seara c�� rezultatul alegerilor pentru Parlamentul European nu are cum s�� influen��eze actual�� majoritate din parlament, dup�� ce, în cursul zilei, ��eful statului, Klaus Iohannis, apreciase politica româneasc�� se va reconfigura dup�� europarlamentare, potrivit Mediafax.
Ciolo��, despre Alian��a USR-PLUS: Nu exist�� disensiuni majore ��i nu ar fi vorba de o rupere Dacian Ciolo�� a declarat la Romania TV, întrebat despre neîn��elegerile între USR ��i PLUS despre care s-a vehiculat în spa��iul public, c�� nu exist�� disensiuni majore ��i nu poate fi vorba de o rupere a Alian��ei USR-PLUS, având în vedere c�� este una electoral��, pentru alegerile europarlamentare, potrivit Mediafax.
Radu Maz��re: Nu m�� voi opune extr��d��rii, am obosit s�� lupt. Dup�� ce se va termina pedeapsa, m�� voi întoarce în Madagascar Radu Maz��re, care a fost notificat de autorit����ile din Madagascar c�� va fi extr��dat în România, spune într-o declara��ie acordat�� Antena 3 c�� nu se va opune extr��d��rii, întrucât a obosit s�� mai lupte, a „luptat destul cu statul român abuziv” ��i nu va mai lupta ��i în Madagascar.
Gabriela Firea a prezentat la RTV fotografii cu sârma g��sit�� de medici în colon: „Am spus s�� închidem definitiv subiectul aducând proba” Gabriela Firea, care în ultimele luni a suferit mai multe interven��ii chirurgicale ce au culminat cu descoperirea, în colon, a unei buc����i de sârm�� de aproximativ 4 cm lungime, a prezentat mar��i seara, la România TV, imagini cu ce au g��sit medicii în timpul opera��iilor. Primarul General al Capitalei a sus��inut c�� a decis s�� fac�� publice astfel de imagini pentru c�� a fost acuzat�� c�� a „inventat” povestea.
Gabriela Firea, despre conflictul cu Liviu Dragnea: M-am sim��it abandonat�� Primarul Capitalei Gabriela Firea a explicat, mar��i, la RomâniaTV, c�� reac��iile negative de anul trecut la adresa lui Liviu Dragnea au pornit de la faptul c�� ea s-a sim��it abandonat�� ��i l��sat�� s�� rezolve singur�� problemele din Capital��, subliniind totodat�� c��, în prezent, cei doi comunic��.
Gabriela Firea anun���� c�� a aprobat mitingurile PSD, USR ��i PNL: Mi-a�� dori ca manifesta��iile s�� fie pa��nice Gabriela Firea a declarat mar��i, la România TV, c�� a aprobat în calitate de primar general mitingurile PNL, USR ��i PSD, care vor avea loc în aceast�� lun�� în Capital��, subliniind c�� î��i dore��te ca evenimentele s�� fie pa��nice.
Fiul lui Radu Maz��re explic�� situa��ia tat��lui s��u: Nu trebuie victimizat. A depus o cerere la ONU R��ducu Maz��re, fiul lui Radu Maz��re, a declarat luni sear��, la România TV, c�� tat��l lui are moralul ridicat, doarme pe o saltea de burete ��i c�� folose��te o baie comun��, îns�� nu trebuie victimizat. Tân��rul a mai subliniat c�� tat��l s��u a depus o cerere la ONU prin care cere azil politic, de aceea ar trebui s�� aib�� protec��ie, potrivit Mediafax.
Orban: PNL a votat împotriva reglement��rii dintr-un proiect PSD pentru c�� men��inea dublul standard Ludovic Orban a declarat c�� PNL a votat împotriva unui proiect de lege al PSD pentru c�� exista o reglementare în actul normativ care men��inea de fapt dublul standard. Liderul liberal a ad��ugat c�� PNL a cerut ANPC ��i ministrului Petre Daea s�� spun�� ce companii practic�� dublul standard, potrivit Mediafax.
Liviu Dragnea, la Antena 3, anun���� o lege pentru evitarea „dublului standard” care poate atrage amenzi de pân�� la 4% din cifra de afaceri. „Se confisc�� tot lotul de marf��, nu e exclus�� nici ac��iunea penal��”/ Dragnea acuz�� din nou opozi��ia de „fascism” Liviu Dragnea a anun��at luni seara, la Antena 3, c�� a „semnat” deja legea privind evitarea „dublului standard” între produsele vândute în România ��i cele din Occident, care prevede, potrivit ��efului PSD, amenzi de pân�� la 4% din cifra de afaceri în cazul în care se încalc�� prevederile. „Dac�� vorbim de un lan�� de magazine, vorbim de cifra de afaceri a întregului lan��”, a spus el.Dragnea anun���� un proiect de lege pentru ca mamele care primesc indemniza��ii de cre��terea copilului s�� poat�� avea ��i alte venituriDragnea: „Pro România nu o s�� treac�� pragul electoral. Ponta e acela��i, eram eu orb înainte” / Reac��ia lui Ponta: „Când ne spuneai tu pe malul Lacului Belina c�� a��a face ��obolanul când e speriat...”
B��sescu, deranjat c�� PMP nu a fost invitat la congresul PPE: Nu r��mâne nepl��tit��. Nu r��mân dator Traian B��sescu, candidat PMP la europarlamentare, a declarat joi sear��, la postul B1TV, c�� este deranjat de faptul c�� partidul s��u nu a fost invitat la congresul PPE de la Sibiu, afirmând c�� situa��ia nu va r��mâne „nepl��tit��”. „Nu r��mân dator niciodat��”, a spus fostul pre��edinte.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Uimirea iubitului
Ea: - Porcule crezi ca n-am aflat ca ma inseli cu unguroaica aia din Jaszfelsoszentgyorgy? El: - Cum poti
Bancul zilei: Sistemul bancar în Sicilia
Undeva în Sicilia – Banca dumneavoastră dă credite doar pe baza ”cuvântului de onoare” ? – Da, desigur. – Dar dacă eu nu am să pot restitui banii?
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version