RADIO - TV
Bode: Tarom, credit de 64 de milioane de euro/ Este ultima ��ans�� s�� fie cur����at�� aceast�� companie Companiile aeriene Tarom ��i Blue Air vor beneficia de credite cu garan��ii de stat care s�� le permit�� s�� fie salvate în urma problemelor cauzate de pandemia de coronavirus, a declarat, mar��i, ministrul Transporturilor, Lucian Bode.
Ciolacu: Guvernul nu mai este credibil ��i trebuie s�� plece/ Iar����i ne amenin���� cu amenzi? / Cred c�� Ponta s-a în��eles cu PNL ��i Iohannis Pre��edintele PSD Nicolae Ciolacu a declarat mar��i sear�� c�� actualul guvern nu mai este credibil pentru popula��ie, nu mai este capabil s�� ��in�� sub control pandemia de coronavirus ��i ar trebui s�� plece. Ciolacu se propunun���� împotriva amend��rii celor care nu respect�� m��surile de siguran����. ”Eu cred c�� Ponta s-a în��eles cu PNL ��i Iohannis pentru c�� o alt�� explica��ie nu am de ce se întoarce împotriva partidului”, a declarat Ciolacu, care spune totu��i c�� în teritoriu discut�� Pro România de alian��e electorale.
Cî��u: Voi prezenta un document pe care PSD l -a aprobat în ��edin���� de Guvern ��i în care recuno��tea c�� nu vor cre��te pensiile cu 40 % Ministrul Finan��elor, Florin Cî��u, a anun��at luni seara c�� va prezenta un document, aprobat în ��edin���� de Guvern, în care PSD recuno��tea c�� nu poate s�� majoreze pensiile f��r�� ajutor de la FMI, c�� nu va cre��te pensiile cu 40% în 2020 ��i propunea o ree��alonare, potrivit Agerpres.
Rafila: S�� renun����m la termenul nefericit de ”distan��are social��” / Masca trebuie purtat�� ��i în aer liber daca distan��a fizic�� nu poate fi ob��inut�� Alexandru Rafila, reprezentantul României în Organiza��ia Mondial�� a S��n��t����ii, sus��ine necesitatea purt��rii m����tii medicale ��i în aer liber atunci când distan��area fizic�� nu este posibil, dând exemple sta��iile de autobuz sau pie��ele unde aglomera��ia este mare. rafila spune c�� m��surile trebuie bine explicate ��i nu trebuie ostilizat�� popula��ia.Rafila: Cazurile de reinfectare sunt rare ��i nu sunt documentate foarte bine
Cî��u: Vom cre��te aloca��iile pentru copii de la 1 august, în jur de 15% Ministrul de Finan��e, Florin Cî��u, anun���� majorarea aloca��iilor pentru copii în jur de 15%, urmând ca la 1 ianuarie s�� urmeze o alt�� cre��tere. În opinia sa, legea care prevede dublarea aloca��iilor pentru copii este una populist�� ��i neconstitu��ional��.Cî��u: Voi prezenta un document pe care PSD l -a aprobat în ��edin���� de Guvern ��i în care recuno��tea c�� nu vor cre��te pensiile cu 40%
Gabriela Firea, despre alian��a dintre Ponta ��i Negoi����: „O alian���� a r��ului, doresc s�� omoare candidatul Firea” Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a declarat duminic�� seara, la Antena 3, c�� Alian��a Pro Bucure��ti 2020, anun��at�� de Victor Ponta ��i Robert Negoi����, este una a r��ului ��i c�� face jocul PNL ��i USR.
Bode: Loturile 1 ��i 2 ale autostr��zii Sebe��-Turda ar putea fi gata pân�� la sfâr��itul lunii noiembrie Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat vineri dup��-amiaz��, la finalul unei vizite efectuate pe loturile 1 ��i 2 ale autostr��zii Sebe��-Turda, c�� aceste dou�� tronsoane ar putea fi gata pân�� la sfâr��itul lunii noiembrie, precizând îns�� c�� pe lotul 2 este nevoie de o mobilizare foarte bun��.
Rare�� Bogdan: M�� îndoiesc profund ca vom putea organiza alegeri/ Ce se întâmpl�� pe litoral e absolut inadmisibil. Nu inteleg de ce colegii mei nu ridica autoriza��ii Liberalul Rare�� Bogdan se îndoie��te c�� alegerile locale vor putea fi organizate de guvern în condi��iile în care num��rul de cazuri de infectare cu noul coronavirus cre��te zilnic. ”Lucrurile nu sunt deloc de neglijat, ce se întâmpl�� pe litoral e absolut inadmisibil. Nu inteleg de ce colegii mei nu ridica autoriza��ii”, a declart Rare�� Bogdan.Alegerile locale r��mân în grafic. Orban: Deocamdat��, nu ne gândim la amânare. E prematur
Ministrul Muncii: Voi propune mâine în Guvern s�� acord��m ��omaj tehnic ��i unit����ilor închise din cauza focarelor Covid Ministrul Muncii ��i Protec��iei Sociale, Violeta Alexandru, a anun��at c�� inten��ioneaz�� ca miercuri, în ��edin��a de Guvern, s�� propun�� modificarea actualului cadru legal, astfel încât s�� poat�� beneficia de ��omaj tehnic ��i unit����ile închise din cauza apari��iei unui focar de Covid-19.
Orban: Am solicitat Poli��iei s�� sus��in�� DSP-urile pentru identificarea rapid�� a contac��ilor pozitivilor COVID-19 Premierul Ludovic Orban a solicitat, mar��i, Poli��iei s�� sus��in�� direc��iile de s��n��tate public�� pentru identificarea rapid�� a persoanelor care au intrat în contact cu persoanele infectate cu COVID-19, astfel încât s�� se dispun�� într-un termen cât mai scurt posibil m��surile de izolare la domiciliu sau de carantinare.
Marcel Ciolacu: De o s��pt��mân�� sunt mesaje c�� PNL nu mai este de acord cu alegerile pe 27 septembrie Pre��edintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat luni sear��, la Antena 3, c�� de o s��pt��mân�� „sunt mesaje” c�� PNL nu ar mai fi de acord cu organizarea alegerilor locale pe 27 septembrie.
Ludovic Orban, despre alegerile locale: Înc�� negociem cu USR-ul / Primariile de sector 3 ��i 4 sunt cel mai greu de câ��tigat Premierul Ludovic Orban a declarat luni sear�� c�� negocierile cu USR pentru stabilirea candida��ilor pentru primarii de sector continu��, dar consider�� important c�� sus��inerea lui Nicu��or Dan ca unic candidat este cel mai important lucru care s-a realizat. Orban spune c�� cele mai greu prim��rii de sector de câ��tigat sunt cele de la sectorul 3 ��i 4 ”deoarece acei primari stau foarte bine în sondaje”
Orban, despre ”DNA-ul p��durilor”: Legea USR este neserioas�� ��i-i va sc��pa pe to��i cei prin��i / Ei vând un slogan doar Premierul Ludovic Orban a r��spuns la atacurile USR c�� a blocat ”DNA-ul p��durilor” spunând c�� legea este una proasta care-i va sc��pa pe to��i cei aresta��i acum deoarece dosarele lor vor trebui preluate de noua structur��, iar aceasta nu se poate constitui acum.
Ministrul Economiei: Nu sunt optimist c�� restaurantele se vor deschide pe interior / Nu sus��in închiderea teraselor dup�� ora 22.00 Ministrul Economiei Virgil Popescu declar�� c�� nu este optimist în privin��a deschiderii restaurantelor pe interior ��i spune c�� evaluarea situa��iei se face din doua în dou�� s��pt��mâni
Ludovic Orban, despre mitingul din Pia��a Victoriei: A fost preg��tit; nu în��eleg de ce au protestat Premierul Ludovic Orban a afirmat, duminic�� seara, c�� mitingul din Pia��a Victoriei „a fost preg��tit” ��i a ar��tat c�� nu a în��eles motivul protestului.
T��taru îi r��spunde lui Cazanciuc: „Niciodat��, niciun român nu a fost luat de pe strad�� pentru un str��nut” „Niciodat��, niciun român nu a fost luat de pe strad�� pentru un simplu str��nut. Acel pacient s-a prezentat la medic”, a reac��ionat ministrul S��n��t����ii, Nelu T��taru, la Digi24, dup�� ce pre��edintele Senatului, social-democratul Robert Cazanciuc, a criticat noua lege a carantinei propus�� de Guvern, afirmând c�� „în proiect nu exist�� nicio dovad�� c�� un om nu poate fi luat de pe strad�� pentru un simplu str��nut”.
Raluca Turcan: E o necesitate organizarea alegerilor Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, într-o emisiune la Digi24, c�� organizarea alegerilor locale în toamn�� este „o necesitate”, men��ionând c�� „poate fi f��cut�� în condi��ii de s��n��tate public�� optime”.
Digi24: Epidemiologul Molnar Geza: Al doilea vârf va fi dep����it în dou�� s��pt��mâni. Ce spune acesta despre carantin�� ��i starea de urgen���� „Un lucru care enerveaz�� pe mul��i, cifrele nu spun totul, în cazul în care nu cunoa��tem con��inutul cifrelor”, a subliniat epidemiologul Molnar Geza. El crede c�� izolarea la o boal�� pandemic�� este absolut necesar��.
Rafila, despre mitul c�� familiile sunt pl��tite ca s�� spun�� c�� cei apropia��i au decedat de Covid-19: Certificatul de deces se completeaz�� f��r�� prezen��a familiei Alexandru Rafila a vorbit despre miturile legate de coronavirus. Unul dintre cele mai puternice mituri care circul�� în online este c�� num��rul deceselor este ”umflat” ��i c�� familiile celor care au decedat din orice alt�� cauz�� ar primi bani ca s�� accepte trecerea pe certificatul de deces c�� moartea a survenit ca urm��rii Covid-19.
Cî��u admite c�� pensiile vor cre��te cu doar 10%: Cu majorare de 40%, bugetul va exploda Ministrul Finan��elor, Florin Cî��u, a declarat, miercuri seara, la B1TV c�� o cre��tere cu 10% a pensiilor ar putea fi sustenabil�� dac�� vor cre��te investi��iile. O majorare cu 40% ar face ca bugetul „s�� explodeze”, a spus Cî��u

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Alegeri 2020, sondaj la iesirea de la urne
Alegeri 2020, sondaj la iesirea de la urne:- Cum ati votat de data aceasta?- Cu masca, cu manusi si cu dezinfectant.- Dar cu cine ati votat?- Am pus stampila pe prima pagina, nu vedeam prea bine din cauza vizierei....
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by