RADIO - TV
Digi24: Ciolo��, replic�� pentru Cuc: În 2016 era în minister, se plimba. A��a c�� l-am trimis s�� cânte prin copaci cucu-cucu Ministrul Transporturilor a acuzat în mai multe rânduri blocarea proiectelor de infrastructur�� în timpul guvernului Ciolo��. „Nu cumva domnul Cuc era în minister atunci? Dar el nu era acolo s�� munceasc��, se plimba în campanie electoral��. Când mi-am dat seama de asta l-am trimis s�� cânte prin copaci cucu-cuc, c�� doar atât ��tie s�� fac��”, a replicat la Digi24 liderul PLUS, Dacian Ciolo��.
Sorina Pintea: În martie au fost înregistra��i 76 de pacien��i cu arsuri grave, cei mai mul��i din toat�� UE, iar locuri în spitale nu mai sunt Ministrul S��n��t����ii, Sorina Pintea, a declarat miercuri sear��, la Digi 24, c�� în România au fost înregistra��i în luna martie cei mai mul��i pacien��i cu arsuri grave din toat�� Uniunea European��, 76, condi��ii în care nu mai sunt locuri în spitale iar noile victime vor fi transferate în str��in��tate.
Digi24: Primarul liberal din Sinaia reclam�� c�� MS a ��ters postarea laudativ�� dup�� vizita la spital a Sorinei Pintea. Ministru: Nu e nicio inten��ie Ministrul Sorina Pintea a f��cut o vizit�� inopinat��, în noaptea de mar��i spre miercuri, la Spitalul Or����enesc Sinaia. „În aceast�� sear�� am avut parte de o surpriz�� pl��cut��”, a fost mesajul ministrului, transmis printr-o postare pe pagina de Facebook a MS. La Jurnalul de Sear��, primarul din Sinaia, Vlad Oprea, a semnalat dispari��ia acelei post��ri.
Digi24: Claudiu Pândaru, despre Eugen Nicolicea: „În momente grele s-a b��gat cu picioarele în noroi pentru partid” Jurnalistul Claudiu Pândaru a comentat în direct la Digi24 propunerea PSD pentru scaunul de ministru al Justi��iei, ��i anume senatorul Eugen Nicolicea. Personaj-cheie al zilei care a r��mas în mentalul colectiv drept „Mar��ea Neagr��”, Nicolicea „s-a f��cut remarcat pentru c�� în momente grele pentru partid f��cea treburile unde te b��gai cu picioarele în noroi”, a spus Pândaru.
��eful Ford România, mesaj dur pentru Guvern: Vom vedea unde ne investim banii(RFI) Unul din cei mai mari investitori str��ini din România lanseaz�� un avertisment tran��ant la adresa Guvernului de la Bucure��ti, care nu reu��e��te s�� urgenteze construc��ia de drumuri rapide. ��eful Ford România, compania cu sediu la Craiova, declar��, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru RFI, c�� a venit timpul ca guvernul român s�� treac�� de la vorbe la fapte.
B��sescu, la Realitatea TV: Toader a avut o pozi��ie dificil��. Nu mi-e un personaj simpatic, dar a rezistat presiunii Traian B��sescu a declarat luni sear��, la Realitatea TV, c�� Tudorel Toader a avut o pozi��ie extrem de dificil�� ��i a rezistat presiunii PSD de a emite o ordonan���� de urgen���� pe codurile penale, precizând c�� nu încearc�� s�� îl laude pe ministrul Justi��iei, nefiindu-i „un personaj simpatic”.
B��sescu, la Realitatea TV: Timmermans c��l��re��te f��r�� nicio ezitare Polonia, Ungaria ��i în ultima vreme România Traian B��sescu a declarat, luni sear��, la realitatea TV, c�� Liviu Dragnea a atras partidul într-un scandal prin modific��rile aduse în domeniul justi��iei, unul care a dobândit dimensiuni europene, îns�� pe de alt�� parte Frans Timmermans „c��l��re��te România” ��i pentru c�� este candidat la ��efia Comisiei Europene, ”drept pentru care trebuie s�� se arate foarte exigent ��i pe fondul erorilor interne”, citeaz�� Mediafax.
Digi24: VIDEO. Ecaterina Andronescu îi propune vloggerului Cristian Dasc��lu un job la minister Ministrul educa��iei, Ecaterina Andronescu, a fost „cucerit��”, duminic�� seara, în studioul Digi24, de ideile lui Cristian Dasc��lu, vlogger ��i programator, încât i-a propus s�� vin�� s�� lucreze la minister, fie ��i pentru un job part-time.
Digi24: Relatare spumoas�� a lui CTP: Cum s-a ascuns în cabina de machiaj de la Digi24, ca s�� nu dea cu ochii de T��riceanu Cristian Tudor Popescu urma s�� intre în emisiune imediat dup�� C��lin Popescu T��riceanu. Cu aceast�� ocazie, CTP a povestit, joi seara, la Digi24, despre „unul dintre cele mai n��ucitoare momente din via��a sa de gazetar”, legat de tat��l lui C��lin Popescu T��riceanu, Dan Amedeo L��z��rescu.
Dragnea, despre Toader si OUG pe Justi��ie: Dl. Toader nu mai are sus��inerea pe care a avut-o / Am auzit ��i eu c�� s-ar fi întânit cu Iohannis Liviu Dragnea a declarat joi sear��,la Antena 3, c�� PSD risc�� s�� pl��teasc�� un cost mare pentru c�� ”s-a vorbit de ni��te ordonan��e c�� s-ar da dup�� care vine ��i spune c�� nu se pot da” ��i c�� Tudorel Toader nu mai are sus��inerea pe care a avut-o în partid. ”A gre��it foarte mult. O s�� discut��m acest subiect probabil în CEX-ul urm��tor, eu personal am o foarte mare sup��rare”, a declarat liderul PSD.
Dragnea, despre alegerile preziden��iale: O s�� lu��m decizia dup�� europarlamentare. Iohannis nu e greu de b��tut, pentru c�� nu a f��cut nimic 4 ani Pre��edintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi sear��, la Antena 3, c�� o decizie privind numele candidatului la alegerile preziden��iale va fi luat�� dup�� alegerile europarlamentare. ”Iohannis nu e greu de b��tut, pentru c�� nu a f��cut nimic 4 ani, a f��cut doar r��u, blocaje, blocaje, blocaje”, crede liderul PSD.
T��riceanu: Rela��ia noastr�� la Washington este blocat�� de actualul ambasador / Pre��edintele Iohannis se face p��rta�� la aceast�� atitudine a lui Maior Liderul ALDE, C��lin Popescu-T��riceanu, îl acuz�� pe ambasadorul român la Washinton, George Maior, c�� nu a permis niciunui oficial român s�� ajung�� în SUA pentru a avea contacte cu administra��ia american��, acesta fiind motivul pentru care a apelat la o firm�� de consulatan���� pentru a se întâlni cu vicepre��edintele SUA Mike Pence.
��eful PSD, Liviu Dragnea, reia atacurile la multina��ionale: Nu vine nimeni s�� ne dea, toat�� lumea vrea s�� profite de aceast�� ��ar�� / Copilul român m��nânc�� produse care pot con��ine chimicale periculoase Liviu Dragnea a reluat joi seara atacurile la adresa companiilor multina��ionale, afirmând c�� înc�� din 2016 ��i-a avertizat colegii din PSD c�� va urma o „campanie de demonizare ultra-profesionist��” la adresa sa, deoarece exist�� „interese” legate de resursele naturale ��i poten��ialul agricol al României. ��eful PSD încheie cu o tirad�� împotriva ”coloni��tilor” care vin peste noi sub pretextul c�� vor s�� aduc�� democra��ia ��i civiliza��ia, dar ne vor doar resursele.
T��riceanu: Iohannis are o problem�� de credibilitate când vorbe��te de independen��a justi��iei / Trebuie s�� îl revoce pe Laz��r Pre��edintele ALDE, C��lin Popescu T��riceanu, a declarat joi, la Digi24, c�� pre��edintele Klaus Iohannis are o serioas�� problem�� de credibilitate când vorbe��te de independen��a justi��iei, atâta timp cât îl ��ine în bra��e pe procurorul general Augustin Laz��r, pe care l-a catalogat drept ”un zelos al regimului comunist”, pentru c�� ”i-a refuzat în repetate rânduri eliberarea lui Iulius Filip în contextul în care legea îi permitea”. Acesta a cerut, totodat��, revocarea lui Augustin Laz��r de la conducerea Parchetului General.
Cuc: Pe proiectele de infrastructur��,din 2017 pân�� în aprilie,contesta��iile depuse însumeaz�� 311 luni Contesta��iile la infrastructur��, f��cute din 2017 pân�� în prezent, însumeaz�� aproape 26 de ani, reiese din declara��iile f��cute, miercuri seara, la Digi 24, de ministrul Transporturilor, R��zvan Cuc.
Firea, mesaj de pace pentru Dragnea: Putem s�� normaliz��m orice rela��ie care la un moment dat a c��p��tat accente polemice, chiar tensionate Primarul general, Gabriela Firea, a declarat c�� dac�� pre��edintele PSD, Liviu Dragnea, premierul Viorica D��ncil�� ��i ministrul Finan��elor, Eugen Teodorovici, în��eleg s�� normalizeze rela��ia cu Prim��ria Capitalei, este în interesul bucure��tenilor ��i nu are cum s�� refuze "o astfel de atitudine", potrivit Agerpres. Firea a spus într-o interven��ie telefonic�� la Antena 3 c�� dore��te s��-��i duc�� mandatul de primar la bun sfâr��it cu realiz��ri, c�� sunt foarte multe probleme ��i bani foarte pu��ini.
Dragnea, despre legisla��ia privind pensiile militare: S��pt��mâna asta trebuie s�� avem o prim�� form�� Pre��edintele Camerei Deputa��ilor, Liviu Dragnea, a declarat luni seara c�� în aceast�� s��pt��mân�� trebuie s�� apar�� o prim�� form�� legislativ�� cu privire la pensiile militare, ar��tând c�� sunt cazuri în care coloneii au venituri mai mici decât c��pitanii, potrivit Agerpres.
Dragnea despre remanierea lui Toader: Ne-am l��sat p��c��li��i tot partidul. Domnul Toader ne-a p��c��lit / Premierul sau colegii vor anun��a în CEX dac�� vor s��-l remanieze ”Ne-am l��sat p��c��li��i tot partidul. Domnul Toader ne-a p��c��lit. Singur sau au fost doi, a f��cut-o inten��ionat sau nu, a spus în ianuarie vreau s�� adopt ordonan��a aia ��i aia. Nu a vorbit cu nimeni. Dar nu po��i la început de an s�� spui, ridici scandalul pân�� la cer... În CEX ori doamna premier ne anun���� c�� vrea s��-l remanieze ori colegii ne anun���� c�� vor s�� îl remanieze”, a declarat Dragnea la România TV.
Dragnea: M�� enerveaz�� asta cu Coldea consilierul meu, ce, îl aduc pe Satana? Liviu Dragnea a negat luni zvonurile potrivit c��ruia fostul prim-adjuct al ��efului SRI, generalul Florian Coldea, ar fi consilierul s��u, acuzându-l pe acesta c�� l-a condamnat „de trei ori pân�� acum”. „��i presiunile f��cute de Pahon��u. M�� enerveaz�� asta cu Coldea consilierul meu, ce îl aduc pe Satana?”, a declarat ��eful PSD.
Liviu Dragnea, la România TV: Klaus Iohannis, mai r��u decât B��sescu sau Ponta. B��sescu mai avea momente de omenie, cu Ponta se mai putea discuta, cu ��sta nu Liviu Dragnea a lansat luni seara un nou atac dur la adresa pre��edintelui Klaus Iohannis, despre care spune c�� este mai r��u decât Traian B��sescu - „care mai avea momente de omenie” - sau decât Victor Ponta - „cu ��la se mai putea discuta, cu ��sta nu”. - Dragnea despre remanierea lui Toader: Ne-am l��sat p��c��li��i tot partidul. Domnul Toader ne-a p��c��lit / Premierul sau colegii vor anun��a în CEX dac�� vor s��-l remanieze- Dragnea: M�� enerveaz�� asta cu Coldea consilierul meu, ce, îl aduc pe Satana?

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Uimirea iubitului
Ea: - Porcule crezi ca n-am aflat ca ma inseli cu unguroaica aia din Jaszfelsoszentgyorgy? El: - Cum poti
Bancul zilei: Sistemul bancar în Sicilia
Undeva în Sicilia – Banca dumneavoastră dă credite doar pe baza ”cuvântului de onoare” ? – Da, desigur. – Dar dacă eu nu am să pot restitui banii?
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version