RADIO - TV
Orban, despre scandalul Unifarm: Nu are nicio leg��tur�� cu guvernul. Unifarmul a avut un rol pozitiv la începul pandemiei Ludovic Orban a declarat joi sear��, la Digi 24, c�� nu are nicio p��rere despre scandalul major de corup��ie de la Unifarm, c�� nu are leg��tur�� cu guvernul care nu a f��cut nicio numire la aceast�� companie de stat. Mai mult, premierul apreciaz�� c�� Unifarm a avut un rol pozitiv la începutul pandemiei de coronavirus când a reu��it s�� asigure un anumit procent de materiale sanitare.Cum a ajuns directorul Unifarm, Adrian Ionel, Dumnezeul achizi��iilor în perioada pandemiei
VIDEO Liviu Dragnea, la primul interviu din închisoare, sus��ine c�� este victima unui „sistem ocult”: Primele explica��ii despre statul paralel mi-au fost f��cute de bunul meu prieten Vasile Dâncu
Realitatea TV a prezentat joi seara prima parte a interviului pe care Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani ��i 6 luni de închisoare în dosarul angaj��rilor fictive, l-a acordat fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, în prezent ziarist�� la aceast�� televiziune. Dragnea a sus��inut din nou c�� este nevinovat ��i c�� este victima unui „sistem ocult”, „statul paralel”, despre care spune c�� prima oar�� i-a vorbit unul dintre „cei mai buni prieteni” pe care i-a avut, Vasile Dâncu.
Prim-vicepresedintele PNL Vrancea, care sus��ine BAC-ul la 42 de ani: Am luat medita��ii la Limba Român�� / Nu mi-e ru��ine Daniel Moro��anu, prim-vicepre��edintele PNL Vrancea, a declarat miercuri sear��, dup�� ce a sus��inut a doua prob�� a examenului de Bacalauret 2020, c�� a luat medita��ii la Limba ��i Literatura Român��, pentru c�� ”a fost un interval destul de mare de când a absolvit”, în 2016.
Asimptomaticii, externa��i mai repede. ���T��taru anun���� c�� cei interna��i cu Covid-19 care nu dezvolt�� simptome vor sta în spital doar 10 zile Persoanele infectate cu coronavirus, dar care sunt asimptomatice sau doar u��or simptomatice, vor sta internate în spital doar zece zile, fiind trimise apoi în izolare la domiciliu, sub supravegherea medicului, a anun��at luni sear�� ministrul S��n��t����ii, Nelu T��taru. El a precizat c�� va semna mar��i un ordin de ministru în acest sens.
Digi24: Gabriel Mutu, despre ma��inile de salubritate care au bruiat conferin��a lui Nicu��or Dan: „Nu am v��zut aceste imagini. Poate întorceau” Nicu��or Dan a spus joi, aflat în studioul Digi24, c�� prin conferin��a de pres�� de azi din sectorul 5 nu ��i-a atins obiectivul, acela de a vorbi despre problemele existente ale sectorului. Asta dup�� ce mai multe ma��ini de salubritate ale Prim��riei Sectorului 5 au acoperit fondul sonor prin claxoane.
Orban: Vom preg��ti dup�� alegeri o propunere de modificare a prevederilor CCR; d�� impresia c�� e o filial�� a PSD Pre��edintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat miercuri sear��, la Realitatea Plus, c�� dup�� alegeri va fi preg��tit�� o propunere de modificare a prevederilor constitu��ionale privind Curtea Constitu��ional�� a României (CCR), motivând c�� mai multe decizii din ultima vreme ale CCR au creat impresia c�� institu��ia este o „filial��” a PSD.
T��taru: Dac�� este nevoie, în stare de alert�� putem carantina o localitate Ministrul S��n��t����ii, Nelu T��taru, a declarat mar��i, la Digi 24, c�� instituirea st��rii de alert�� este necesar�� pentru a avea "pârghiile" de a impune carantina într-o localitate în care exist�� un num��r mare de infecta��i cu SARS-CoV-2, dar ��i pentru a putea fi deta��at personalul medical.
Gabriela Firea: Îl vreau pe Nicu��or Dan ca viceprimar / ”De ce îl dori��i, are calit����i?” R��spuns: ”Par��ial” Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat mar��i sear�� c��, în eventualitatea în care ar câ��tiga un nou mandat de primar general, ��i l-ar dori pe Nicu��or Dan ca viceprimar. Întrebat�� dac�� îl dore��te pentru c�� are calit����i certe, Firea a r��spuns ”par��ial”.
Alexandru Rafila: Modul de raportare a cazurilor de COVID-19 face imposibil�� orice manipulare a datelor Medicul Alexandru Rafila a declarat, luni seara,la Digi 24, referitor la unele declara��ii politice din ultima perioad�� despre manipularea de c��tre guvernan��i a datelor referitoare la cazurile de COVID-19 înregistrate în ��ara noastr��, c�� modul în care se face colectarea acestor date face "practic imposibil�� orice manipulare", potrivit Agerpres. Rafila crede c�� ar trebui prezentate public mai des modalit����ile de colectare ��i raportare a acestor date.Ciolacu: Guvernul s�� explice de ce p��c��nelele se deschid, dar bisericile nu
Orban: Nu po��i s�� îi ceri unui pacient s�� î��i fac�� testul ca s�� îl internezi în spital Premierul Ludovic Orban a declarat duminic�� sear��, la postul B1 TV, c�� „nimeni nu trebuie s�� refuze internarea unui om care are nevoie de serviciile spitalice��ti ��i care are dreptul legal s�� beneficieze de aceste servicii” ��i a f��cut apel la cei c��rora le-a fost înc��lcat acest drept s�� fac�� reclama��ie în scris.
���Ludovic Orban: Decizia privind redeschiderea bisericilor trebuie luat�� cu precau��ie maxim�� Decizia privind redeschiderea bisericilor trebuie luat�� cu precau��ie maxim�� ��i în momentul în care avansul epidemiei este la minim, a afirmat duminic�� seara premierul Ludovic Orban, invitat la B1 TV.
Firea, Vasilescu ��i Grindeanu – nume pe care Ciolacu le vrea în echipa de conducere a PSD Gabriela Firea, Olgu��a Vasilescu sau Sorin Grindeanu sunt numele date de Marcel Ciolacu, vineri, când a fost întrebat ce social-democra��i ar vrea s�� fac�� parte din echipa de conducere cu care va candida la Congresul PSD.
Ministrul mediului: M����tile medicale ��i m��nu��ile chirurgicale trebuie incinerate sau reciclate, nu abandonate pe câmpuri ��i la gropile de gunoi M����tile medicale ��i m��nu��ile chirurgicale trebuie colectate separat ��i s�� fie ori incinerate, ori reciclate la fabricile de ciment prin procesare, pentru c�� nu se poate ca astfel de de��euri s�� fie abandonate pe câmpuri sau pe gropile de gunoi, a declarat, vineri, la Digi 24, ministrul Mediului, Apelor ��i P��durilor, Costel Alexe.
Ministrul S��n��t����ii despre testarea COVID-19 din Bucure��ti: Nu este un studiu pe care noi s�� îl lu��m în considerare Ministrul S��n��t����ii, Nelu T��taru, a declarat miercuri c�� testarea din Bucure��ti cu privire la depistarea de anticorpi COVID-19 nu este un studiu de referin���� care s�� fie luat în considerare.
Arafat: La Cotroceni nu s-a discutat în prezen��a mea deschiderea gr��dini��elor. Nici ministrul Educa��iei nu a fost acolo Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a declarat, mar��i sear��, la Digi24, c�� la ��edin��a de ast��zi de la Cotroceni nu s-a discutat în prezen��a sa deschiderea gr��dini��elor ��i cre��elor private. Mai mult, el a spus c�� nici ministrul Educa��iei nu a fost prezent la aceast�� discu��ie. Klaus Iohannis a f��cut mai devreme o declara��ie în acest sens.
Lucian Bode: România are nevoie de investi��ii în domeniul transporturilor de aproximativ 80 de miliarde de euro în urm��torii 10 ani România are nevoie de investi��ii în domeniul transporturilor de aproape 80 de miliarde de euro în urm��torii 10 ani, iar banii vor fi lua��i din fonduri europene ��i de la bugetul de stat, a declarat mar��i sear��, la postul B1 TV, ministrul Transporturilor, Lucian Bode.
Victor Ponta: M�� gândesc s�� candidez în 2024 la Pre��edin��ie; e un an special, cu patru alegeri Pre��edintele PRO România, Victor Ponta, a declarat mar��i sear��, într-o emisiune la Digi24, c�� se gânde��te s�� candideze în anul 2024 la Pre��edin��ia României, mai ales pentru faptul c�� e un an special, cu patru feluri de alegeri politice.
Ciolacu: Dac�� Guvernul d�� OUG pentru impozitarea pensiilor speciale, PSD nu o va ataca la CCR Pre��edintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni seara, c�� banii pentru dublarea aloca��iilor pot veni din impozitarea pensiilor speciale, iar dac�� Guvernul Orban va emite o ordonan���� de urgen���� în acest sens, PSD nu o va ataca la Curtea Constitu��ional��.
Ludovic Orban s-a întâlnit cu Nicu��or Dan în Centrul Vechi al Capitalei Premierul Ludovic Orban s-a întâlnit sâmb��t�� sear�� cu Nicu��or Dan, candidatul PNL-USR la Prim��ria Bucure��tiului, în Centrul Vechi al Capitalei, dup�� ce acesta a declarat c�� merge la redeschiderea terasei unui prieten, potrivit Digi24. Potrivit sursei citate, Orban a vorbit cu mai mul��i patroni de restaurante din Centrul Vechi.
VIDEO Reac��ii dup�� declara��iile lui CTP despre masturbare ��i „deformarea centrului sexual de pe scoar����” Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a sus��inut vineri sear�� c�� nu este nevoie de educa��ie sexual�� în ��coli, ci de terapie, spunând c�� fetelor ”care se masturbeaz�� clitoridian în adolescen����” ”e posibil s�� li se deformeze centrul sexual de pe scoar����”. Declara��iile sale au stârnit un val de consternare pe social-media ��i au fost taxate de scriitoarea Petronela Rotar, directorul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI), Ioana Avadani, dar ��i de vicepre��edinta Institutului pentru Solidaritate Social��, lectorul Maria Cernat ��i de specialista în comunicare Oana Marinescu.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Alegeri 2020, sondaj la iesirea de la urne
Alegeri 2020, sondaj la iesirea de la urne:- Cum ati votat de data aceasta?- Cu masca, cu manusi si cu dezinfectant.- Dar cu cine ati votat?- Am pus stampila pe prima pagina, nu vedeam prea bine din cauza vizierei....
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by